poze evenimente pentru intreaga familie in week end la palas
poze evenimente pentru intreaga familie in week end la palas

EVENIMENTE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Iasi , Iasi. Vineri 7 Iunie 2013 - Duminică 9 Iunie 2013

Categorii: Jocuri si Concursuri , Targuri , Alte Evenimente

În week-end, ansamblul Palas îi aşteaptă pe ieşeni să îşi petreacă timpul liber în inima oraşului, unde vor avea parte de competiţii sportive pentru întreaga familie, un târg handmade, un concurs de artă plastică pentru cei mici şi numeroase alte surprize.

Iubitorii podoabelor şi a decoraţiunilor realizate manual sunt aşteptaţi la Târgul Handmade organizat de vineri, 7 iunie, până duminică, 9 iunie inclusiv, în zona magazinului Hervis Sports din Palas Mall. Tinerii artişti participanţi vor încânta clienţii cu bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte articole lucrate cu migală.

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 10.00, la Palas are loc faza judeţeană a concursului de creaţie „Copiii lui Tonitza descoperă lumea”. Peste 400 de prichindei de la grădiniţele din întreaga regiune vor veni în grădina Palas pentru a demonstra cât sunt de talentaţi la pictură şi desen. Cei mici au ca temă „Palatul din inima oraşului”.

Tot sâmbătă, grădina publică Palas va găzdui activităţile sportive din cadrul celei de-a doua ediţii a Family Olympics, eveniment dedicat tuturor membrilor familiei, de la copii, părinţi, până la bunici. Baschet, fotbal, karate, zumba, flotări, tir cu arcul, tenis sau badminton sunt doar o parte dintre provocările pe care le propun organizatorii. Participanţii se vor destinde în cadrul competiţiilor interactive şi se vor putea implica la strângerea de fonduri pentru organizarea taberei „Temerarii”, destinată copiilor şi tinerilor supravieţuitori ai cancerului.

Până duminică, Palas şi UniCredit Leasing îi aşteaptă pe ieşeni şi pe clienţii din regiune să îşi aleagă automobilul mult dorit, în cadrul unei expoziţii cu vânzare de exemplare auto, cu preţuri reduse, începând de la 3.770 de euro. Evenimentul „Zilele ESP”, adică „E Super Preţ!”, se desfăşoară în piaţeta centrală din Parcul Palas. UniCredit Leasing a făcut o selecţie din parcul său cu maşini provenite din contracte de leasing financiar sau operaţional şi prezintă publicului 18 autoturisme diverse, printre care compacte, business, de familie, utilitare, SUV-uri şi chiar unul cu rol de magazin mobil. Toţi iubitorii de automobile care vor vizita expoziţia din grădina publică Palas vor beneficia de un discount de 5% faţă de preţurile de listă, pentru contractele încheiate doar pe durata evenimentului. Clienţii Palas care doresc să cumpere o altă maşină din cele peste 2.000 de autoturisme de pe site-ul Am.Unicreditleasing.Ro, beneficiază, de asemenea, de reducerea de 5%, însă doar până pe 9 iunie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 867
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3969 zile, 07 Iun. 2013

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .