poze evenimentele din week end de la palas
poze evenimentele din week end de la palas

EVENIMENTELE DIN WEEK-END DE LA PALAS

Iasi , Iasi. Vineri 26 Octombrie 2012 - Duminică 28 Octombrie 2012
Palas Mall

Categorii: Jocuri si Concursuri , Muzica si Concerte , Targuri

Târg de flori şi grădinărit, concurs de frumuseţe, concert al Filarmonicii Iaşi, petreceri tematice şi nenumărate surprize pentru cei mici.

De vineri până duminică, între orele 10.00 şi 22.00, Palas Mall propune ieşenilor un spectaculos eveniment floristic. Târgul Palas Flowers&Garden se va desfăşura în intervalul 26 – 28 octombrie 2012, pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii. Târgul reuneşte expozanţi de la nivel local şi naţional, oferta lor incluzând o gamă variată de plante, produse şi accesorii necesare în grădină.

Între 26 octombrie şi 9 noiembrie, piaţeta centrală a Palas va găzdui Expo Caricatura Crem. Vernisajul cuprinde 30 de caricaturi, fiecare cu o doză de umor aparte, conturând o atmosferă destinsă pentru vizitatori. Prin creaţii amuzante şi surprinzătoare, Marin Creţu va dărui zâmbete clienţilor Palas Mall şi o incursiune într-o altfel de artă.

Seara de vineri aduce o surpriză muzicală pentru ieşeni. De la ora 22.00, Quartz Café propune un recital de vioară. Vladden&Sound Trip au pregătit un impresionant program artistic.

Tot vineri, copiii creativi pot participa la un atelier de croitorie pentru păpuşi. De la ora 18.00, la KidsLand Club, mâinile dibace vor da naştere la costume de Halloween pentru prietenii de jucărie. Programul de sâmbătă al prichindeilor include momente antrenante şi educative. Între orele 16.00 şi 20.00, cei mici pot asculta poveşti de Halloween sau pot opta pentru jocuri şi concursuri interactive, face-painting şi minidiscotecă.

Pe 27 octombrie, Palas Mall găzduieşte un regal al muzicii clasice. Sâmbătă, de la ora 19.00, în piaţeta centrală, Filarmonica va încânta ieşenii cu un concert instrumental de înaltă clasă. Tribuna tinerilor interpreţi o va avea drept invitată specială pe solista Alina Holender. Cei care apreciază muzica clasică vor putea îmbina spectacolul cu sesiuni de shopping relaxante.

Duminică, 28 octombrie, este ziua dedicată frumuseţii. De la ora 19.00, pe scena ridicată în Atrium Palas Mall vor defila cele mai frumoase 16 românce. Clienţii vor deveni publicul celei mai importante competiţii naţionale de frumuseţe organizată în acest an în ţară - Miss Earth România 2012. Finalistele vor prezenta în ţinute casual, costume de baie şi rochii de seară, concurând pentru a reprezenta ţara la competiţia internaţională organizată în Filipine.

Pentru cei mici, Palas Mall propune o petrecere de Halloween. Duminică, în intervalul 10.00 şi 13.00, piaţeta Intersport va deveni un “tărâm al groazei”. Într-un decor de casă bântuită, copiii vor participa la ateliere de creaţie, vor vizita standul cu mâini din ceară, vor admira dovleceii sculptaţi şi decoraţi, vor fi pictaţi pe faţă şi vor participa la cele mai amuzante concursuri: de ţipat, de cântat, de dans în perechi.

Cei care preferă să se distreze într-un loc de joacă au la dispoziţie petrecerea de Halloween din incinta KidsLand Club. Duminică, de la ora 12.00, se organizează atelier de confecţionare măşti tematice, iar de la ora 16.00 se dă startul la concursuri, dans şi face-painting. Cele mai ingenioase costume vor fi premiate.

Tot duminică, de la ora 15.00, Asociaţia Judeţeană de Judo organizează, sub sloganul „Judo pentru toţi”, o demonstraţie de specialitate, oferită de 16 copii şi seniori. Evenimentul se va desfăşura în piaţeta Intersport din Palas Mall, pentru a marca Ziua Mondială a Judo, o iniţiativă a Federaţiei Internaţionale de Judo. În aceeaşi locaţie, de la ora 18.00, prichindeii sunt invitaţi la piesa de teatru de păpuşi – “Povestea Prostiei”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1402
Cuvinte cheie: halloween , Evenimente Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 4194 zile, 26 Oct. 2012

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .