poze evenimentele din week end de la palas

EVENIMENTELE DIN WEEK-END DE LA PALAS

Iasi , Iasi. Vineri 12 Octombrie 2012 - Duminică 14 Octombrie 2012
Palas Mall

Categorii: Jocuri si Concursuri , Alte Evenimente

În acest final de săptămână, copiii sunt în centrul atenţiei la Palas. Ansamblul din inima Iaşului a pregătit cel mai mare orăşel din piese lego, spectacole de teatru, jocuri interactive şi multe alte surprize.

De vineri şi până duminică inclusiv, cei mici şi cei mari vor avea ocazia să admire, în atriumul Palas Mall, cel mai mare orăşel din piese lego expus într-un spaţiu comercial. Clădiri cu arhitectură medievală şi barocă din secolele XIX-XX, un aeroport, gări, o staţie port, spitale, un parc eolian, păduri, maşinuţe şi trenuri suspendate sunt doar câteva dintre elementele pentru a căror construcţie se vor folosi milioane de piese lego, unele cu o istorie de circa 35 de ani. Una dintre atracţiile principale va fi o clădire zgârie-nori cu o înălţime de 1,7 metri. Orăşelul va fi decorat cu elemente surpriză în toate cele trei zile, astfel încât vizitatorii vor avea parte de un spectacol interactiv. Evenimentul este organizat în colaborare cu magazinul de jucării Varuna’s din Palas Mall.

Oktoberfest, sărbătoarea germană a berii, continuă în acest week-end la cafeneaua La Folie din Palas Mall!

Tot vineri, Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr va face o ultimă oprire la Palas. De la ora 18.30, în atriumul Palas Mall, zona magazinului Stradivarius, publicul va avea parte de o reprezentaţie spectaculoasă a piesei „O noapte furtunoasă”, sub semnătura Teatrului Masca din Bucureşti.

Vineri, de la ora 12.10, KidsLand Club Palas Mall îi aşteaptă pe copii la o sesiune amuzantă de finger-painting. Şi sâmbătă, de la ora 16.00, KidsLand Club dă startul distracţiei, cu jocuri, concursuri, facepaiting, minidiscotecă şi momente muzicale antrenante.

Duminică, de la ora 18.00, în Piaţeta Cărtureşti din Palas Mall, maeştrii păpuşari de la Teatrul „Luceafărul” vor spune povestea „Peştişorul de Aur”.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1100
Cuvinte cheie: Iasi
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 4213 zile, 12 Oct. 2012

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .