poze lansare mb event
poze lansare mb event

Lansare MB EVENT

Iasi , Iasi. Vineri 1 Aprilie 2016 17:30

Categorii: Inaugurari

Lansare MB EVENT

MB EVENT apare în contextul necesității încurajării dezvoltării accelerate a industriei evenimentelor, adaptării la soluții tehnologice inovative și sustenabile, modernizării infrastructurii pentru organizarea evenimentelor majore, susținerii inițiativelor legislative care privesc drepturile de autor asupra conceptelor de evenimente, susținerea industriei evenimentelor culturale, dezvoltarea oportunităţilor pentru antreprenoriat în event management.

Misiunea MB EVENT este să influențeze în mod semnificativ evoluția comunității profesioniștilor de evenimente. Scopul nostru este să oferim servicii de înaltă calitate, stimulând dezvoltarea, inovația, competitivitatea în industria organizării de evenimente, ducând la creșterea eficienții activității lor.

Mijlocul prin care ne propunem realizarea acestor deziderate este o platforma puternică de promovare și management evenimente, care să ofere prilejul unei competiții loiale în industria evenimentelor. Scopul platformei este: să informeze, să inspire, să motiveze și să conecteze profesioniștii evenimentelor, persoanele interesate de dezvoltarea în managementul evenimentelor, ducând la creșterea calității organizării evenimentelor și a satisfacției participanților la evenimente.

Sloganul MB EVENT, "Our customer is king" sau "Clientul nostru, Stăpânul nostru", exprimă filozofia afacerii noastre, care pune accent deosebit pe calitatea serviciilor oferite.

Conceptul MB EVENT este furnizat de Mihail Bîrsan, event manager independent, fondator EventProfs.RO, blogger de evenimente, activist civic în proiecte ale comunitatii iesene, printre care se numără proiectul Iași - Orașul Evenimentelor.

Dacă organizezi evenimente sau îți dorești să afli mai multe detalii despre concept, participă la evenimentul de lansare MB EVENT, care va avea loc în data de 1 aprilie 2016, începând cu ora 17:30, Sala Ecourilor, Camera de Comerț și Industrie din Iași.

Pentru a confirma participarea, transmite un e-mail la office@eventprofs.ro sau contactează-ne la numărul de telefon: 0748247737.

Mai multe detalii: http://www.eventprofs.ro/events/lansare-mb-event/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 648

Eveniment postat de organizator

mihail birsan

Adaugat in urma cu 2950 zile, 29 Mar. 2016

Adaugat de Mihail14946

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .