poze dsj iasi premiaza performantele canotajului iesean

DSJ Iasi premiaza performantele canotajului iesean

Iasi , Iasi. Joi 24 Septembrie 2009 13:00
baza Dorobanti

Categorii: Inaugurari , Alte Evenimente

Joi, 24 septembrie 2009, ora 13.00, la Baza Nautica Dorobant, are loc festivitatea de premiere a sportivelor iesence si a antrenorilor lor, pentru rezultatele obtinute la campionatele internationale de canotaj.

Evenimentul este organizat de catre Clubul Sportiv Municipal Iasi si are ca invitati reprezentanti ai autoritatilor publice locale si ai Federatiei Romane de Canotaj.

Directia pentru Sport a Judetului Iasi va acorda canotoarelor Irina Dorneanu, Mihaela Petrila si Mihaela Cretu si antrenorilor lor, diplome de merit si premii in bani pentru performantele realizate la campionatele mondiale, europene, balcanice si nationale de canotaj. Astfel, printre medaliile obtinute de Irina Dorneanu se numara Locul III la Campionatul Mondial de Tineret - proba 4 vasle, Locul III la Campionatul European de Seniori - proba 4 vasle, Locul I la Campionatul National de Juniori - proba doua rame, Locul I la Campionatul National de Juniori - proba de fond, ultimele doua premii fiind obtinute impreuna cu Mihaela Petrila. Aceasta, la randul ei, a obtinut urmatoarele rezultate: Locul I la Campionatul Mondial de Juniori - proba doua rame, Locul I la Campionatul Balcanic de Juniori - proba doua rame, Locul I la Campionatul Balcanic de Juniori - proba 4 vasle. Sportiva ieseanca Mihaela Cretu a reusit sa obtina Locul IV la Campionatul Mondial de Juniori - proba 8+1.

"La 145 de ani de istorie a canotajului in tara noastra, sunt bucuros ca Iasul a reusit sa obtina anul acesta atat de multe medalii la campionatele internationale. Multumesc sportivelor Irina Dorneanu, Mihaela Petrila si Miahela Cretu si antrenorilor lor Ioan Lazariuc si Sorin Bahnarel pentru performantele realizate si in numele sportului iesean si felicit Clubul Sportiv Municipal pentru suportul acordat unor oameni care au ales sa faca performanta intr-un sport nautic, nu intotdeauna favorizat de conditiile economice." a declarat Ciprian Paraschiv, director coordonator DSJ Iasi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 960
Cuvinte cheie: Sport , canotaj , evenimente , premii , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5327 zile, 23 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .