poze  gala team adventure

Gala team ADventure

Iasi , Iasi. Vineri 13 Noiembrie 2009 12:00
Aula Gheorghe Asachi, Corp A, UAIC

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Alte Evenimente

Data: 13.11.2009 - ora 12:00

PRIME Iasi, Asociatia Europeana a Studentilor la Comunicare si Relatii Publice, filiala Iasi, va invita la Gala Festivalului Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure, eveniment ce se va desfasura pe 13 noiembrie, incepand cu orele 12:00, in Aula "Gheorghe Asachi", din corpul A al Universitatii "Alexandru Ioan Cuza".

Dupa trei saptamani in care echipele inscrise in concurs au lucrat la elaborarea unei strategii proprii pentru problema primita, iata ca a venit momentul in care acestea isi vor prezenta public solutiile la care au ajuns.

Veti descoperi atat modul de gandire si abordare al studentilor cu privire la situatiile reale in care s-au aflat, cat si opiniile unui juriu specializat, format din cadre academice si reprezentanti ai firmelor partenere - Sylver-Rom, VON Consulting si Ilvas.

Festivalul Concurs de Strategie Publicitara si Relatii Publice team ADventure , aflat la cea de-a doua editie, se adreseaza tuturor celor interesati de domeniul Comunicarii si al Relatiilor Publice, având ca scop crearea unui cadru de intalnire si colaborare intre mediul academic, agentii economici si studentii activi în acest domeniu.

In viziunea PRIME Iasi, team ADventure este, pe plan local, primul concurs studentesc, bazat pe strategie din domeniul publicitatii si al relatiilor publice care invita studentii, si nu numai, la o expeditie bazata pe aventura, competitie, spirit de echipa si creativitate.

PRIME Iasi este o organizatie studenteasca, nonguvernamentala, nonprofit, apolitica, bazata pe voluntariat, filiala a PRIME Romania. PRIME Romania este afiliata la PRIME - Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare.


Proiect finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.
Partener: Casa de Cultura a Studentilor Iasi
Parteneri educationali: British Council, Universitatea "Alexandru Ioan Cuza"

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1308
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5252 zile, 11 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .