poze afterhills music arts festival

Afterhills Music & Arts Festival

Iasi , Iasi. Vineri 23 Iunie 2017 - Duminică 25 Iunie 2017

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte

Fii pregatit sa intampini 50 de artisti faimosi si sa asculti o parte din cele mai cunoscute melodii din lume.

John Newman, W&W, ATB, Technasia sunt doar cativa dintre cei peste 50 de artisti care vor da startul unui festival unic in Romania.

AFTERHILLS Music & Arts Festival este locul in care minutele se opresc timp de trei zile. Trei zile in care zeci de mii de oameni impartasesc dorinta de a dezlantui emotii infinite. Cele trei scene principale vor fi inconjurate doar de rasarit si apus, iar fiecare participant isi va putea proiecta propriul paradis, marginit doar de muzica si arta. Pentru o experienta completa, punem la dispozitia participantilor zona de food and beverage, cu o multime de optiuni pentru toate gusturile si bugetele, dar si zona de camping, pentru cei care vor sa se bucure in permanenta de atmosfera din perimetrul festivalului. Toata amenajarea va purta semnul neconventionalului si emotia artei.
AFTERHILLS Music & Arts Festival va gazdui zeci de mii de oameni la capatul orasului, intr-un loc ferit de imensitatea cladirilor si agitatia orasului, un loc in care poti vedea infinitul doar prin emotiile participantilor. Arhitectura va completa imaginea fiecaruia despre ceea ce reprezinta paradisul. Toate acestea vor schimba identitatea Iașului timp de trei zile.
Subcarpați, Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Carla’s Dreams, Robin And The Backstabbers, Golan vor concerta la cel mai mare festival din Nord-Estul României.
AFTERHILLS Music & Arts Festival aduce pentru prima data in zona de nord-est a Moldovei artisti aflati in topurile de profil din intreaga lume. Fanii EDM, TECHNO, POP-ROCK, HIP-HOP se vor pierde in multime, dar se vor regasi prin muzica lor preferata.
John Newman, la doar 23 de ani, are primele albume si single-uri in primele locuri in topurile din UK. Discul ,,Tribute” si hitul ,,Love Me Again” i-au adus tanarului artist englez satisfactia muncii prin numeroasele nominalizari si participari la cele mai importante evenimente din lume.
W&W, trupa formata din cei doi DJ’s de muzica electronica a debutat in anul 2014 cu piesa ,,Bigfoot”si au avut o ascensiune in topul celor mai buni DJ. In 2016 au lansat „Arcade”, o noua colaborare cu Dimitri Vegas & Like Mike si un solo vocal unic „How Many”.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/afterhillsfestival/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3091
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2499 zile, 25 Mai. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .