poze zilele studentului electronist
poze zilele studentului electronist

Zilele Studentului Electronist

Iasi , Iasi. Luni 22 Aprilie 2013 12:00 - Sâmbătă 27 Aprilie 2013
Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din Iasi

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 500/1000

In perioada 22-27 aprilie 2013 se desfasoara proiectul “Zilele Studentului Electronist”, cunoscut sub acronimul ZSE, aflat anul acesta la cea de-a doua editie.

Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei ţi-au pregătit o nouă provocare.
În perioada 22-27 aprilie 2013 se desfăşoară proiectul “Zilele Studentului Electronist”, cunoscut sub acronimul ZSE, aflat anul acesta la cea de-a doua ediţie.
Locaţia este reprezentată de incinta Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei care va găzdui evenimente precum:
- Prezentări de companii;
- Training LeaderShip;
- Dezbatere pe tema: “Statutul Studentului”;
- Concurs naţional “ PCB- proiectare şi testare”;
- “Student pentru o zi”;
- Organizaţia ALUMNII LS ETC;
Detalii privind desfăşurarea proiectului:
Pe parcursul a 4 zile , companii naţionale şi multinaţionale precum: ArcelorMittal, Delphi, EMS-Electra, Ericsson, Lufkin, Microchip, Silicon Service vor realiza prezentări şi/sau vor organiza interviuri, oportunitate pentru cei prezenţi de a-şi crea o imagine de ansamblu asupra domeniului tehnic pe care vor să îl urmeze, studenţii putând avea ocazia să poarte un dialog deschis cu companiile în vederea unei colaborari ulterioare.
Deasemenea studenții au posibilitatea de a-și depune CV-ul pe site-ul evenimentului www.zse.liga-etc.ro . Astfel vor fi automat înscriși într-o bază de date care va fi distribuită către firmele participante la eveniment în vederea unei colaborări ulterioare.

Trainingul de leadership constituie şansa oricărui student de a-şi dezvolta abilităţile de lider necesare unui viitor inginer.
Dezbaterea are ca principal scop să reunească profesori, studenti dar şi elevi în vederea consolidării informaţiilor din “Statutul Studentului”.
Concursul naţional de proiectare a cablajelor imprimate şi testarea funcţionalităţii se va desfăşura în zilele de 22-23 aprilie şi vor putea participa atât studenţi la licenţă cât şi masteranzi.
Activitatea “Student pentru o zi” va oferi elevilor de la liceele de profil tehnic din Iaşi şansa de a participa pentru o zi la cursurile, seminariile şi laboratoarele facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei.
O altă activitate din cadrul proiectului ZSE vizează de această dată absolvenţii facultăţii ETTI Iaşi, foşti membri LS ETC sau foşti studenţi aflaţi în conducerea Ligii Studenţilor Electronişti, şi se desfăşoară sub forma celei de-a doua intâlniri a organizaţiei ALUMNII LS ETC.
Întregul eveniment işi propune să reunească un număr de peste 1000 de studenţi din cadrul ETTI dar şi elevi de la liceele de profil tehnic care vor să fie la curent cu ultimele tehnologii de vârf.

Contact:
Cristina Țurcanu - Vicepreședinte Social și Învățământ Liga Studenților Electroniști din Iași
- Coordonator proiect
Telefon: 0749 520 977
E-mail : cristina.turcanu91@yahoo.com


Sergiu Schipor - Membru activ Liga Studenților Electroniști din Iași
- Coordonator proiect
Telefon: 0749 584 415
E-mail : sergius92@yahoo.com


Mai multe detalii: http://www.zse.liga-etc.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 732
schipor sergiu

Adaugat in urma cu 4006 zile, 10 Apr. 2013

Adaugat de Schipor10556

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .