poze un youth summer institute
poze un youth summer institute poze un youth summer institute poze un youth summer institute

UN Youth Summer Institute

Iasi , Iasi. Miercuri 19 Iulie 2017 16:00 - Duminică 23 Iulie 2017

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 40/40

UN Youth Summer Institute este destinat tinerilor care doresc să-şi depăşească limitele, să se implice în mod activ în societatea actuală dezvoltându-și aptitudini şi abilităţi necesare oricărui lider. Dorim sa implementam un proces de invatare continuu prin care tinerii sa dezvolte abilitati precum: leadership, gandire creativa, motivatie, diplomatie, comunitate, business, time management și public.

UN Youth Summer Institute îşi propune să iniţieze cei 40 participanţi în toate cele precizate, oferindu-le informaţiile necesare şi contextul în care să le inţeleagă prin exerciţii practice. Fiecare workshop, training sau exerciţiu este special gândit pentru a valorifica toate aptitudinile şi potenţialul membrilor.

UN Youth Institute este o initiativa pe termen lung ce isi propune ca prin organizarea de editii succesive sa impacteze cat mai multi tineri din medii cat mai diverse, certificând Iasiul in calitatea sa de reper al educatiei non-formale. Din aceste motive, trainerii au fost atent selectati cu scopul de a avea un standard cat mai ridicat. Astfel, suntem bucurosi sa ii avem prezenti pe: Cristian Nitoiu (LSE researcher), Adrian Cioroianu (Professional Trainer, top 20 la Business Days), Sebastian Burduja (fondator PACT si CAESAR), Stoica Cristinel Popa (absolvent Stanford si Harvard), Andrei Postolache (Consilier Local Primaria Iași), Ovidiu Ghiuzan (HR development&communication coordinator la Delphi).

Dezvoltarea personală nu mai reprezintă un lux, ci o necesitate. Fiecare persoană va fi pusă în situaţia de a se educa in permanenţă, pentru a-şi actualiza competenţele profesionale, şi pentru a face faţă solicitărilor si schimbărilor sociale și culturale. Prin aceste aspecte ne propunem sa educam tinerii prin a-i invata valorile societatii din care fac parte si a le dezvolta un spirit moral in a lucra pentru comunitate si dezvoltarea acesteia.

UN Youth Summer Institute este soluţia optima pe care o punem la dispoziţia tinerilor, oferindu-le oportunitatea de a discuta, dezbate şi participa la training-uri pe teme de actualitate ce au în vedere dezvoltarea lor pe cât mai multe planuri şi răspunde, implicit, şi la nevoile identificate în societate de tineri capabili de a construi o comunitate bazată pe progres, corectitudine şi profesionalism.

Mai multe detalii: http://si.unyouth.ro

Pret bilet: 350 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1644

Eveniment postat de organizator

unyar iasi branch

Adaugat in urma cu 2491 zile, 24 Iun. 2017

Adaugat de iasi.unyouth

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .