poze tu cum iubesti pe timp de criza

Tu cum iubesti pe timp de … criza???

Iasi , Iasi. Joi 20 Februarie 2014 18:30 - Joi 20 Februarie 2014
Regatto Cafe – Palas Mall, Esplanada Teatrului Luceaful

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/80

Evenimentul 5MS Iasi - cea mai mare oportunitate de a-ti excela talentul oratoric, de a-ti invinge teama de vorbit in public, dar si o combinaţie ideală de informaţie, networking, emoţie, energie şi bună dispoziţie, pentru toate categoriile de participanti!

Evenimentul 5MS-Iasi, cea mai mare oportunitate de a-ti excela talentul oratoric, de a-ti invinge teama de vorbit in public, dar si o combinaţie ideală de informaţie, networking, emoţie, energie şi bună dispoziţie, pentru toate categoriile de participanti!
Evenimentul public speaking - 5MS Iasi, isi va derula a II-a editie la IASI, joi, 20 feb. 2014, la Regatto Cafe – Palas Mall, Esplanada Teatrului Luceaful, de la ora 18:30, ofera participantilor: 10 discursuri pregătite, 5 discursuri improvizate, 1 invitat special si premii surpriză!!!

Tema editiei a II-a: Tu cum iubesti pe timp de … criza???
Invitat special: Crina Penteleychuk, Fondator si Trainer la Crilia

5MS sau ”5 Minute Speeches” este o franciză adusa din Anglia in luna iulie, 2013 la Cluj, ce propune o serie de evenimente unicat, în cadrul cărora participanţii susţin discursuri pe o tematica data. Pasionaţii de vorbit în public, si nu numai ei, beneficiază de un mediu prietenos şi profesionist pentru a-şi exersa talentul de oratori, iar spectatorii au parte de o combinaţie ideală de informaţie, emoţie, energie şi bună dispoziţie.

În această lună, pentru editia a II-a la Iasi-5MS, tema aprofundată este importanta iubirii pe timp de criza si modului cum doi oameni care se iubesc pot depasi aceasta perioada nefasta, urmând ca participanţii să susţină un discurs de 5 minute pe semnificaţia acestei teme.
„Dragostea cea fierbinte, de la-nceput, nu ţine cât lumea. Important e cu ce rămâi când s-a mai stins văpaia. Dragostea e ca o stare excepţională. Iar stările excepţionale nu pot ţine. Evoluţia dragostei e comparabilă cu evoluţia unei boli. Şi într-o boală, criza nu poate ţine o viaţă. Viaţa poate ţine de-o criză, dar criza nu ţine de-o viaţă.” – Ileana Vulpescu in Arta Conversatiei
Cu totii am iubit cel puţin o dată în viaţă!
Desi fiecare dintre noi o percepe intr-un mod diferit, caldura si placerea sentimentului ca iubesti si ca esti iubit(a) pare sa fie cu atat mai profunde cu cat sunt lipsite de griji, probleme, crize(financiare, profesionale, de gelozie…)

Ce ne facem insa cand astfel de crize apar totusi ? Cum le gestionam si cum le depasim, astfel incat sa mentinem acest sentiment inaltator nestirbit?

Vino să afli care este puterea iubirii şi cum ne poate salva si chiar schimba viaţa, in momentele cele mai dificile, mai ales pe timp de CRIZA !

Vino si ne povesteste cum iubesti TU, pe timp de criza?
Altii, au ales deja sa o faca!

„Criza economica nu atinge deloc pe cei bogati, gasitori intotdeauna a unor solutii pentru a-si proteja milioanele, ci pe dezmostenitii soartei.” – Camil Petrescu

Iasi-5MS iti propune in acest scop posibilitatea de a sustine unul din cele 10 discursuri pregătite in calitate de SPEAKER, 5 discursuri improvizate, sa urmaresti 1 invitat special -vorbitor profesionist care va dovedi ca nu este tocmai usor, chiar si pentru un profesionist, sa-si structureze informatia in 5 minute, sa castigi premii surpriză si sa te bucuri de multa, multa buna dispozitie!

REZERVĂ-ŢI ACUM UN LOC AICI: https://www.eventbrite.com/e/tu-cum-iubesti-pe-timp-de-criza-tickets-10524263355
Locurile sunt limitate, timpul este scurt, asa ca iti recomand sa nu mai amani!

Pentru o atmosferă mai dinamică, discursurile sunt prezentate cu 20 de slide-uri care se schimbă automat după 15 secunde. Astfel, vei avea parte de adevărata savoare a poveştilor într-un mediu antrenant!

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Intrarea : 15 RON.

Poţi să vezi ce au spus participanţii de la evenimentele precedente aici: http://www.5ms.ro/cluj-testimoniale.html.

Mai multe detalii: http://www.5ms.ro

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 795

Eveniment postat de organizator

iacob ioan adrian

Adaugat in urma cu 3720 zile, 10 Feb. 2014

Adaugat de Iacob11831

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .