poze pr outlook

PR OUTLooK

Iasi , Iasi. Miercuri 25 Noiembrie 2009 16:00
Biblioteca Judeteana Gh. Asachi

Categorii: Conferinte si Seminarii

PRIME Iasi propune un alt proiect adresat studentilor de la Comunicare si Relatii Publice

PRIME Iasi propune un alt proiect adresat studentilor de la Comunicare si Relatii Publice, insa de aceasta data am indraznit sa mergem dincolo de granite, am trecut oceane si am mers direct pe tarâmul relatiilor publice - Statele Unite ale Americii - si mai exact la specialistii acestui domeniu.

PR OUTLooK ii provoaca pe cei 25 de participanti la o ora jumatate de discutii despre nivelul la care au ajuns sa fie profesate relatiile publice, despre diferenta dintre modul in care acestea sunt percepute. Prin acest proiect, PRIME Iasi mizeaza pe dezvoltarea acestor practici in mediul iesean de catre studentii sectiei de Comunicare si Relatii Publice prin schimbul virtual de experienta dintre România si Statele Unite ale Americii. Invitatul primei editii este JAMES GRUNIG. Acesta a publicat peste 250 de articole, carti, capitole, lucrari stiintifice in aceasta sfera si a primit numeroase premii din partea Societatii Americane pe Relatii Publice si Institutul de Cercetare in Relatii Publice. Grunig a fost numit, in 1984, câstigator al premiului "Pathfinder" pentru excelenta in cercetarea academica privind aria relatiilor publice. In 1989 Societatea Americana pentru Relatii Publice i-a acordat premiul pentru excelenta in educatie. A primit, de asemenea, si cel mai prestigios premiu din partea Asociatiei pentru Educatie in Jurnalism si Comunicarea de masa. Grunig este profesor emerit al Universitatii din Maryland, in cadrul Departamentului de Comunicare. PR OUTLooK este un proiect realizat in parteneriat cu Biblioteca Judeteana "Gh. Asachi" Iasi, prin compartimentul American Corner, in colaborare cu Centrul Cultural American al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti.

Pentru a vă putea bucura de surpriza noastra trebuie să vă grăbiţi să completaţi formular de înscriere şi trimiteţi-l pe proutlook@primeiasi.ro până la data de 25 noiembrie, ora 12:00. Cadoul se va desface miercuri, 25 noiembrie, ora 16:00, la sediul Bibliotecii Judeţene "Gh.Asachi" Iaşi, prin compartimentul American Corner Iaşi.
*Sursa: 360city.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1002
Cuvinte cheie: conferinte , outlook , pr , seminarii , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5259 zile, 22 Nov. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .