poze curs nlp practitioner iasi

Curs NLP Practitioner Iasi

Iasi , Iasi. Sâmbătă 24 Martie 2012 10:00 - Duminică 25 Martie 2012

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 9/14

NLP SCIENCE organizeaza la Iasi formarea de NLP PRACTITIONER 24-25 Martie 2012. Pentru mai multe informatii accesati site-ul: www.nlpscience.ro Detalii si inscrieri la adresa: contact@nlpscience.ro sau tel. 0723 674 263 sau 0766 763 258.

NLP SCIENCE
organizeaza la Iasi formarea de

NLP PRACTITIONER
24-25 Martie 2012

Formarea NLP Practitioner care va incepe la Iasi pe data de 24 Martie se va desfasura de-a lungul a 9 module de cate 2 zile.
Modulele vor avea loc sambata si duminica, de la ora 09 la ora 17, la intervale de cca o luna. In cadrul primului modul se vor stabili impreuna cu participantii datele viitoarelor module.

Tematica formarii ca Practician de Programare Neuro-Lingvistica
Stabilirea si mentinerea raportului, Pacing si leading, Metode si tehnici de calibrare, Sistemele reprezentationale, Modelul Meta pentru limbaj, Limbajul hipnotic ericksonian, Cadrarea obiectivelor, Crearea de metafore, Ancorare, Feedback senzorial, Pozitii perceptuale, Asociere-disociere, Lucrul cu submodalitatile, Nivelurile neurologice R. Dilts, Lucrul cu Linia Timpului, Strategii (Disney, TOTE), Presupozitiile de procesare mentala, Categoriile Satir etc.

Diplome primite la absolvirea formarii NLP Practitioner:
1. Certificat ce ofera dreptul de a utiliza titulatura "Practician de Programare Neuro-Lingvistica" cu standardele si sigiliul Asociatiei Romane de Programare Neuro-Lingvistica (ARONLP),
2. Certificat in limba engleza cu standardele si sigiliul International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP),
3. Diploma recunoscuta international cu standardele si sigiliul European Association of Neuro-Linguistic Programming (EANLP).

Formatorul NLP SCIENCE este Cristian GRIGORE

Este Trainer in Programare Neuro-Lingvistica certificat de catre ARONLP, IANLP si EANLP. Isi desfasoara activitatea de psiholog clinician si psihoterapeut in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Socola”, Centrul de Sanatate Mintala „Dr. Ghelerter”, Iasi. Are formare in Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana. Este trainer specializat international in managementul stresului organizational; sanatatea mintala la locul de munca. Autorul cartii: „NLP – Arta si stiinta dezvoltarii umane; Studiul dezvoltarii personale si abilitatilor de comunicare prin tehnici de programare neuro-lingvistica”.

Cui se adreseaza si care sunt beneficiile acestei formari
Daca doresti sa te dezvolti personal si profesional si esti interesat de psihologie si psihoterapie, business, leadership, marketing, vanzari, comunicare avansata si educatie, atunci NLP este probabil ceea ce cauti de mult timp.

Caci NLP este o forma de propulsare catre succes. Devenind performant cu instrumentele NLP, obtii nu numai o siguranta profesionala ci mai degraba acea implinire interioara de care ai atata nevoie. Vei comunica empatic cu ceilalti, vei deveni persuasiv si ecologic, iti vei descoperi valorile si dorintele, te vei elibera de acele convingeri limitative care poate te-au oprit din evolutie, vei avea control asupra starilor emotionale, esentiale in viata de cuplu sau in negocieri… si multe, multe altele.

Programul este de tip „interactiv”, cu un stil de invatare experiential bazat in proportie de 70% pe exercitii practice, demonstratii si discutii de grup, participantii avand posibilitatea de a intelege, exersa si integra aceste abilitati.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul: www.nlpscience.ro

Detalii si inscrieri la adresa: contact@nlpscience.ro sau tel. 0723 674 263 sau 0766 763 258.

Mai multe detalii: http://www.nlpscience.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1008

Eveniment postat de organizator

cristian grigore

Adaugat in urma cu 4448 zile, 24 Ian. 2012

Adaugat de cristig

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .