poze construct week iasi

Construct Week Iasi

Iasi , Iasi. Joi 7 Aprilie 2011

Categorii: Conferinte si Seminarii

Conferinte de Arhitectura si Urbanism

Construct Week IASI este forumul specialistilor din Moldova si Bucovina. Evenimentul se adreseaza constructorilor, arhitectilor, urbanistilor, reprezentantilor mediului universitar si ai administratiei publice locale din nordul tarii.

In 2011 Forumul de la Iasi va avea loc pe 7 aprilie si se va axa pe trei domenii importante, in contextul dezvoltarii regionale durabile: constructii, arhitectura si urbanism.

Misiunea Construct Week IASI este aceea de a crea o dezbatere profesionala care sa readuca in prim plan subiecte de maxima importanta si responsabilitate precum arhitectura urbana, conservarea patrimoniului, reabilitarea termica, calitatea in constructii si in arhitectura, politicile pentru arhitectura, rolul arhitectului in dezvoltarea urbana (Conferinta de Arhitectura), planificarea urbana, amenajarea spatiului public, managementul urban, parteneriate si politici urbane, orasul intre centru si periferie, orasul si urbanistii, regenerarea urbana (Conferinta de Urbanism).

Construct Week IASI face parte din cadrul evenimentelor CAMEX si deschide seria celor 5 forumuri regionale in constructii organizate de ABplus Events in 2011 la Iasi, Brasov, Constanta, Timisoara si Cluj-Napoca.

In 2010 Construct Week IASI a reunit peste 500 de specialisti.

Mai multe detalii: http://www.constructweek-iasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1242
adriana zavoi

Adaugat in urma cu 4828 zile, 31 Ian. 2011

Adaugat de ABplus Events

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .