poze campanie de diseminare proiect cross border network mis etc 1687

Campanie de diseminare proiect CROSS-BORDER NETWORK MIS-ETC 1687

Iasi , Iasi. Joi 3 Decembrie 2015
Hotel Astoria, Str. Lăpușneanu nr.1

Categorii: Conferinte si Seminarii

În data de 03 decembrie 2015, în Sala de conferințe „Ion Creangă” a Hotelului Astoria din Iași, România, va avea loc Campania de diseminare organizată în cadrul Proiectului DEVELOPMENT OF THE AGRICULTURE SECTOR THROUGH CREATION OF AN AGRICULTURAL CROSS-BORDER NETWORK MIS-ETC 1687 finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013

Beneficiarul Proiectului: Consiliul Raional Sîngerei (MD) si Partenerii: Municipiul Botoșani (RO); Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani (RO); Agenția Regională pentru Reconstrucție și Dezvoltare Odessa (UA); Agenția pentru dezvoltare socio-economică durabilă “BizGates”, Chișinău (MD).

Obiectivul principal: Creșterea productivității și competitivității sectorului agricol prin intensificarea relațiilor economice și comerciale dintre partenerii transfrontalieri, pentru îmbunătățirea situației economice în aria programului.
Crearea rețelei agricole transfrontaliere încurajează inovația și dezvoltarea în sectorul agricol, prin colaborare și creșterea numărului de parteneriate. Unul din rezultatele implementării proiectului este reamenajarea Pieței Viilor din Municipiul Botoșani, care va deveni astfel un exemplu de spațiu modernizat pentru comercializarea produselor agricole și agro-industriale. Portalul on-line www.agriborders.ro creat în cadrul acestui proiect oferă posibilitatea promovării produselor agricole de o parte și de alta a celor trei granițe, reprezentând o platformă de lansare a produselor agricole „made in cross-border area”.

Mai multe informaţii despre proiectele transfrontaliere de acest tip pot fi găsite pe pagina web www.ro-ua-md.net .

Programul Operaţional Comun România-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi Parteneriat şi co-finanţat de statele participante în program.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 568
evenimente iasi

Adaugat in urma cu 2563 zile, 01 Dec. 2015

Adaugat de evenimenteiasi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .