poze evenimentul tedxiasi 2014 la hotel astoria

Evenimentul TEDxIasi 2014 la Hotel Astoria

Iasi , Iasi. Sâmbătă 14 Iunie 2014 10:00

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Alte Evenimente

Evenimentul va avea loc sambata, 14 iunie, la Hotel Astoria.

Tema editiei cu numarul 6 din cel de-al cincilea an in care are loc TEDxIasi este The future was There si participantii vor avea ocazia sa cunoasca romani apreciati si premiati la nivel international.
Fiind un eveniment ce promovează excelența, care se potrivește foarte bine cu valorile promovate de IQ (Iași), primul club al olimpicilor din România, o parte din profiturile înregistrate vor fi direcționate către club, pentru a sprijini olimpicii ieșeni.

September Media și Youth Academy organizează încă din anul 2010, în exclusivitate, evenimentul TED la nivel local, în Iași. TED (Technology, Entertainment & Development) este un set de conferințe organizate anual sub deviza “Idei ce merită împărtășite”. Inițial acestea aveau loc in California, dar de-a lungul timpului, cu ajutorul tehnologiei moderne, TED a devenit un concept cunoscut global, cu ediții anuale, în multe orașe din lume.

SPEAKERI
Raul Oaida (20 ani), a construit singur, într-un atelier din orașul natal, primul autoturism din LEGO, propulsat cu aer comprimat;
Doina Cepalis, încadrată recent de către Business Magazin între cele mai puternice și influente 200 de femei din România;
Radu Silaghi-Dumitrescu a creat, alături de echipa de cercetători pe care o conduce, după 6 ani de studiu, sânge artificial, proiect ce ar putea salva milioane de vieți.
George Țăranu lucrează cu succes la unul dintre cele mai inovative proiecte în construcții: o casă semi-îngropată și acoperită cu pământ aproape în totalitate, după modelul locuințelor hobbiților.
Dan Perjovschi, desenator, ilustrator, scriitor, jurnalist și autor de performance român;
Tudor Munteanu a fondat, alături de fratele său, o agenție de branding în Iași – Namogo;
Alex Holicov, fondator Adservio, singura aplicație din România care organizează școala și îmbunătățește cu adevarat rezultatele la învățătură prin soluția propusă, catalogul electronic;
Vali Țugui – antreprenor încă din anii studenției, Vicepreședinte al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați, Filiala Iași dar și Auditor al Comisiei Europene din partea Directoratului General pentru Auditul Fondurilor Europene
Andrei Cantea și Andrei Dascălu, doi dintre fondatorii MIRA, produs medical adresat persoanelor cu dizabilități locomotorii, care își propune să eficientizeze procesul de recuperare fizică cu ajutorul unor elemente de gamification.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 859
popadriana

Adaugat in urma cu 3583 zile, 07 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .