poze workshop autocunoastere

Workshop Autocunoastere

Iasi , Iasi. Joi 5 Octombrie 2017 18:00 - Joi 5 Octombrie 2017

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/10

Oferă-ți contextul în care să poți învăța despre tine și despre cei din jur și astfel să evoluezi pe plan uman și social. Ne dorim să fim pe placul celor din jur, ne dorim să fim amuzanți, dar trăim retrași pentru că ni se pare că nu suntem deloc plăcuți în societate. Dar oare ceilalți au și ei astfel de frici?

De ce să participi?

Trăim într-o lume în care toți par că sunt liberi în exprimare, gândire și atitudine, dar noi vom învăța că există o măsură care te va lipsi de situații ridicole și care te va pune în lumină așa cum îți dorești fără a te lăsa dominat de emoție.

Oferă-ți contextul în care să poți învăța despre tine și despre cei din jur și astfel să evoluezi pe plan uman și social. Ne dorim să fim pe placul celor din jur, ne dorim să fim amuzanți, dar trăim retrași pentru că ni se pare că nu suntem deloc plăcuți în societate. Dar oare ceilalți au și ei astfel de frici?

Cele patru teme de workshop stau sub mult uzata formulă dezvoltare personală pe care noi o traducem ca fiind un exercițiu de curaj. Curajul de a ieși din rutină și de a socializa cu cei de lîngă tine.

Află cine esti!.


Ce vom face?

Tema 1: Dezinhibă-te!
Metode practice ce țin de tehnici ale relaționării cu semenii. Alături de ceilalți participanți vei depăși starea de inhibiție. Pe parcursul workshopului vei fi pus în situații care îți vor exploata potențialul creator. Folosește-ți imaginația cu scopul de a fi spiritual și liber în gândire așa cum esti în propria ta intimitate.

Tema 2: Bazează-te pe tine!
Metode practice prin care te repoziționezi față de propria ta persoană cu scopul de a-ți depăși barierele emoționale în public. Încrede-te în tine! Acestă întâlnire te va ajuta să faci un prim pas spre auto-cunoaștere. Ne vom juca și învăța în același timp. Vei afla lucruri noi despre tine și despre cei din grupa ta!

Tema 3: Prezintă-te!
Metode practice de eliminare a tracului cu ajutorul mijloacelor specifice artei actorului. Ne propunem ca să oferim fiecărui participant ocazia de a da informații corecte despre persoana sa și de a învăța să ceară informații corecte de la interlocutor. Modul în care dialogăm ne reprezintă.

Tema 4: Ai atitudine!
Metode practice ce țin de limbajul trupului, al gesticii, mimicii, privirii cu scopul de a eficientiza dialogul. Cum ne îmbrăcăm în diferite situații. Poziția corpului vorbește despre starea noastră? Cum sunt cei de lângă noi și ce mesaje ne transmit ei? Exercițiile sunt bazate pe teme ce țin de relaționare și sunt inspirate din tehnicile de improvizație cu care se antrenează actorii.

Cine îl susține?

Irina Scutariu este lector doctor în cadrul Universitătii ieșene de Arte „George Enescu”. Actrită și profesoară totodată, Irina Scutariu predă o disciplină… enervantă pentru viitorii actori, dar foarte necesară: vorbire scenică și dicție. Cu o carieră în plină dezvoltare, a activat pe mai multe scene, atât naționale cât și internaționale: București, Iași, Constanța, New York și a fost prezentă la Festivaluri naționale și internaționale cum ar fi Festivalul de Teatru KO din Amherst, MA, SUA.

Are un prestigiu în breaslă, vizibil în activitătile de creație pe care le prestează alături de studenții săi dar și una de cercetare stiintifică prin volumele și articole publicate în revistele de specialitate.

Veți afla așadar, chiar de la Irina Scutariu, prin tehnici actoricești cum te poți descoperi mai bine și să îți mărești încrederea de sine.

Desfășurare
Workshop-urile se vor desfășura în fiecare zi de joi a lunii Octombrie în intervalul orar 18:00-20:30:

5 Octombrie – Dezinhibă-te!
12 Octombrie – Bazează-te pe tine!
19 Octombrie – Prezintă-te!
26 Octombrie – Ai atitudine!

Fiecare ședință are o durată de 2h30.
Număr maxim de participanți: 10
Locația o vom dezvălui ulterior.
Recomandăm participanților să adopte o costumație comodă.

Cum mă pot înscrie?
Poți alege să achiți contravaloarea fiecărei ședințe de 78 Ron săptămânal sau poți achita integral în avans costul cursului și vei beneficia astfel de un preț promoțional de 299 Ron.

Completează formularul de înscriere aici: http://bit.ly/2whV9S3

Costul cursului cuprinde:
Taxa de curs
Materiale și instrumente de scris
Apă pentru hidratare
Diplomă de participare

Locul tău la curs este confirmat după achitarea avansului de 78 ron ( contravaloarea unei ședințe ) sau costului integral al cursului în contul S.C Introsens S.R.L Garanti Bank-RO47 UGBI 0000 7220 0699 2RON.
Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să te înscrii rapid, lasă-ne datele tale și Florin te va contacta pentru a discuta.

Mai multe detalii: http://florinmurariu.ro/cursuri-2

Pret bilet: 299 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 873

Eveniment postat de organizator

florin murariu

Adaugat in urma cu 2396 zile, 06 Sep. 2017

Adaugat de FlorinMurariu.ro

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .