poze workshop arta de a vorbi cu sens

Workshop "Arta de a vorbi cu sens"

Iasi , Iasi. Sâmbătă 7 Octombrie 2017 10:00

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/16

Pentru a ne comporta normal avem nevoie să fim siguri pe ce și cum exprimăm. Dacă am fost cândva atenționați că ne bâlbâim sau că nu se înțelege ceea ce spunem a venit momentul să ne corectăm.

De ce să participi?

Pentru a ne comporta normal avem nevoie să fim siguri pe ce și cum exprimăm. Dacă am fost cândva atenționați că ne bâlbâim sau că nu se înțelege ceea ce spunem a venit momentul să ne corectăm.

Încrederea în noi pornește de la cum arătăm, cum ne îmbrăcăm și cum ne exprimăm.

Vă invităm să participați la patru workshopuri care vă vor arăta metode de a vorbi cu înțeles astfel încât mesajul vostru să fie clar și corect.


Ce vom face?

Tema 1 - Să respirăm corect
Metode practice ce țin de o respirație corectă care ne ajută să eliminăm tensiunea, emoția, crisparea. În diversele activități pe care le desfășurăm: la locul de muncă, cu prietenii, cu familia, ne putem simți tensionați și nu știm cum să reacționăm. O respirație corectă ne ajută să fim siguri de noi în orice situație.

Tema 2 – Care ne sunt defectele de dicție și cum le putem corecta
Metode practice de corectare a defectelor de vorbire sau de exprimare. Chiar dacă unii dintre noi știm că nu avem o dicție bună renunțăm să facem ceva în acest sens pe motiv că așa vorbim noi. Tot ce ține de relaționare se sprijină pe o dicție bună. Colegii, prietenii nu-ți spun. Noi te vom ajuta!

Tema 3 – Care ne este mesajul și cum îl spunem
Metode practice care țin de mesajul pe care vrem să-l transmitem și despre modul în care ne orânduim ideile astfel încât ceea ce transmitem prin gest, privire și cuvânt să coincidă cu gândul nostru. Exercițiile aplicate vor avea și suport teoretic și demonstrativ cu și pentru participanți.

Tema 4 – Să fim noi înșine când vorbim
Metode practice care țin de încredere în noi și în cei de lângă noi. Exercițiile vor impune un auto-control asupra persoanei noastre și ne vor face să controlăm temperamentul nostru în situații date. Exercițiile sunt cele practicate și de către studenții de la secția teatru.

Cine îl susține?

Irina Scutariu este lector doctor în cadrul Universitătii ieșene de Arte „George Enescu”. Actrită și profesoară totodată, Irina Scutariu predă o disciplină… enervantă pentru viitorii actori, dar foarte necesară: vorbire scenică și dicție. Cu o carieră în plină dezvoltare, a activat pe mai multe scene, atât naționale cât și internaționale: București, Iași, Constanța, New York și a fost prezentă la Festivaluri naționale și internaționale cum ar fi Festivalul de Teatru KO din Amherst, MA, SUA.

Are un prestigiu în breaslă, vizibil în activitătile de creație pe care le prestează alături de studenții săi dar și una de cercetare stiintifică prin volumele și articole publicate în revistele de specialitate.

Veți afla așadar, chiar de la Irina Scutariu, prin tehnici actoricești cum te poți descoperi mai bine și să îți mărești încrederea de sine.

Desfășurare
Workshop-urile se vor desfășura în fiecare zi de sâmbătă a lunii Octombrie în intervalul orar 10:00-12:30:

7 Octombrie – Să respirăm corect
14 Octombrie – Care ne sunt defectele de dicție și cum le putem corecta
21 Octombrie – Care ne este mesajul și cum îl spunem
28 Octombrie – Să fim noi înșine când vorbim

Fiecare ședință are o durată de 2h30.
Număr maxim de participanți: 16
Locația o vom dezvălui ulterior.
Recomandăm participanților să adopte o costumație comodă.
Cum mă pot înscrie?
Poți alege să achiți contravaloarea fiecărei ședințe de 78 Ron săptămânal sau poți achita integral în avans costul cursului și vei beneficia astfel de un preț promoțional de 299 Ron.

Completează formularul de înscriere aici:http://bit.ly/2wT2zNn

Costul cursului cuprinde:
Taxa de curs
Materiale și instrumente de scris
Apă pentru hidratare
Diplomă de participare

Locul tău la curs este confirmat după achitarea avansului de 78 ron ( contravaloarea unei ședințe ) sau costului integral al cursului în contul S.C Introsens S.R.L Garanti Bank-RO47 UGBI 0000 7220 0699 2RON.
Dacă ai nevoie de informații suplimentare sau vrei să te înscrii rapid, lasă-ne datele tale și Florin te va contacta pentru a discuta.

Mai multe detalii: http://florinmurariu.ro/cursuri/

Pret bilet: 299 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1511

Eveniment postat de organizator

florin murariu

Adaugat in urma cu 2418 zile, 06 Sep. 2017

Adaugat de FlorinMurariu.ro

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .