poze yoga o sansa pentru fiecare

Yoga, o sansa pentru fiecare!

Iasi , Iasi. Vineri 4 Septembrie 2009 09:00
Str. Canta, langa Statia de tramvai

Categorii: Alte Evenimente

Şedinţele practice ale cursului nostru de yoga integrală au loc săptămânal.

În cadrul cursului se exersează tehnici de hatha- yoga, care includ exerciţii de încălzire, posturi corporale (asanas) statice sau dinamice, exerciţii de ritmare a suflurilor respiratorii (pranayama) şi relaxare yoghină completă.

Predarea tehnicilor se face progresiv, gradat, începând cu cele mai uşor de executat exerciţii yoghine. Abordarea progresivă vă asigură pregătirea corpului şi a structurilor energetice pentru a putea practica, în timp, cu uşurinţă, şi tehnici yoga avansate.

Exerciţiile se realizează sub îndrumarea unor instructori yoga cu o bogată experienţă practică. Chiar şi pentru persoanele care la început sunt mai puţin flexibile, tehnicile yoga se dovedesc a fi foarte eficace, dacă sunt practicate cu atenţie şi răbdare, anticipând succesul în realizarea lor corectă.

Cursurile şcolii de yoga sunt organizate pe ani de curs şi încep anual în luna septembrie sau octombrie. Înscrierile la anul 1 se fac până în luna decembrie. Puteţi urma acest curs în Iasi şi în peste alte 100 de localităţi din ţară .

Fiecare lecţie practică este însoţită de predarea unor elemente teoretice cu aplicaţii practice; veţi învăţa despre centrii de forţă, despre alimentaţie, despre atenţie, conştientizare etc. Toate elementele predate în cadrul acestui curs urmăresc să vă ofere suficiente informaţii pentru a putea avea o viaţă sănătoasă, armonioasă şi fericită.

În plus, veţi putea afla o mulţime de lucruri inedite despre concentrarea şi meditaţia yoghină, dar şi secretele culorilor, astrologie esoterică, tehnici de reîntinerire şi cure de purificare, tainele celor zece Mari Puteri Cosmice din tradiţia orientală şi multe altele. Tehnicile şi noţiunile teoretice predate vă vor oferi în timp o bună cunoştere a formelor tradiţionale de yoga: hatha- yoga, karma-yoga, bhakti-yoga, raja-yoga, jnana-yoga, Maha-Vidya yoga etc. Cei interesaţi de aprofundarea aspectelor spirituale vor descoperi încă din primele cursuri că yoga este de fapt un sui-generis sistem de "spiritualitate practică".

În Iaşi cursurile de yoga sunt organizate de fundaţia pentru terapii naturiste "SUNDARI". Fundaţia "SUNDARI" are relaţii de colaborare cu alte organizaţii de profil din ţară şi străinătate.

Fundaţia pentru terapii naturiste "SUNDARI" este o organizaţie non-profit având drept scop organizarea şi răspândirea diferitelor terapii naturiste prin punerea la dispoziţie a metodelor naturale de vindecare şi tratament.

Fundaţia a luat fiinţă în 1993 şi are avizul favorabil al Ministerului Sănătăţii pentru a presta terapii naturiste şi tratament medical utilizând tehnici homeopate, psihosomatice şi yoga. Fundaţia organizează cursuri şi seminarii cu scopul de a face cunoscute diferite exercitii psihosomatice, yoga, cât şi sisteme spirituale autentice din întreaga lume care pot contribui la creşterea calităţii vieţii în comunitatea locală. La acţiunile fundaţiei poate participa orice persoană majoră, indiferent de naţionalitate, cetăţenie, origine etnică, limbă maternă, vârstă, profesie, loc de muncă, stare socială, opţiune politică şi care înţelege că prin propria activitate poate să contribuie la realizarea scopului fundaţiei.

Fundaţia "SUNDARI" colaboreaza în domeniul promovării în societate a sistemului yoga, a medicinii naturiste ayurveda, etc., cu Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut. MISA este membră a Federaţiei Internaţionale de Yoga statut care atestă valoarea acestei şcoli de yoga, care este în acest moment cea mai mare din Europa.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2798
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5321 zile, 03 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .