poze tenis giglio club

Tenis Giglio Club

Iasi , Iasi. Vineri 4 Septembrie 2009 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Clubul Giglio asigura membrilor echipament sportiv gratuit (rachete si mingi de tenis).

Cei mai talentati si merituosi vor promova in grupele de avansati unde vor beneficia de o pregatire intensiva si mult mai riguroasa, urmand a participa la competitiile organizate sub egida Federatiei Romane de Tenis.Grupele de avansati sunt alcatuite din 2-4 copii, dar avem si posibilitatea pregatirii individuale.

Clubul Sportiv Giglio da posibilitatea tuturor doritorilor (copii sau adulti) sa practice tenisul de camp de placere, sau de intretinere, punanduli-se la dispozitie teren, echipament sportiv si parteneri de joc.

Pregatirea copiilor atat la grupele de initiere, la grupele de avansati si a celor care practica tenisul de placere este asigurat de profesori, antrenori si instructori sportivi calificati.

Clubul nostru organizeaza cantonamente de pregatire atat pentru incepatori cat si pentru avansati, pe litoralul romanesc vara, cu participare la intreceri sportive (ex: Cupa Litoralului), iarna, cantonamentul de pregatire se desfasoara la munte, accentul punandu-se pe pregatirea fizica dar si practicarea sporturilor de sezon : ski, sanius.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 790
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4907 zile, 03 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .