poze  self descovery in iasi

"Self Descovery" in Iasi

Iasi , Iasi. Luni 14 Decembrie 2009 14:00
Holul Facultatii de Electrotehnica

Categorii: Alte Evenimente

Ora 14:00, 14 decembrie

Traim într-o perioada în care cei mai multi oameni sunt într-o permanenta deruta, nestiind cum sa faca fata mai bine avalansei de probleme cu care sunt bombardati zi de zi. Ne întrebam din ce în ce mai des cine suntem si unde vrem sa ajungem. Si mai ales cu ce resurse. Framântarile sunt cam aceleasi, indiferent de câta scoala am facut sau cât de demult am terminat scoala. Framântarile ne înstraineaza din ce în ce mai mult, remarcam înstrainarea dar nu gasim solutia. Uneori am dori sa rezolvam câte ceva, dar nu intuim cauza, deci nu gasim calea. Lipsa de comunicare este una dintre cele mai serioase probleme ale vietii cotidiene. Am vrea sa actionam, dar renuntam înainte de a începe!

Toate ezitarile noastre arata ce putin ne cunoastem si cât de putin îi cunoastem pe cei din jurul nostru. Cel mai important lucru este sa vrei sa stii. Sa stii de ce ti se întâmpla ceea ce si se întâmpla, sa stii de ce ni se întâmpla ceea ce ni se întâmpla. Sa stii ce te asteapti si cum poti sa-ti rezolvi problemele.

Testarea, in educatie si psihologie, reprezinta o incercare de a masura cunostiintele, inteligenta sau alte caracteristici ale unei persoane. Unele teste ajuta oamenii sa isi aleaga o cariera, iar altele ii ajuta sa isi inteleaga propria personalitate.

Dorim ca studentii sa dobandeasca o buna cunoastere de sine, ceea ce ii va ajuta la integrarea in comunitate, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Aceste teste vor avea ca tinta studentii si vor fi rezolvate si interpretate de cadre specializate.

Proiectul se va realiza in colaborare cu personalul didactic de la Catedra de Psihologie a Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" Iasi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 729
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5247 zile, 06 Dec. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .