poze luna gesturilor eco

Luna gesturilor Eco

Iasi , Iasi. Marţi 15 Iunie 2010 10:00 - Miercuri 30 Iunie 2010
Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”, Colegiul National „M. Sadoveanu, Colegiul „C. Negruzzi”, Liceul „Garabet Ibraileanu”, Liceul de informatica „Gr. Moisil”, Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii, Grupul Scolar „N. Holban”, Grupul Scolar „V. Adamachi”, Scoala „I. Simionescu”, Scoala „ Alecu Russo”, Scoala „N. Iorga”, Scoala „O. Cazimir”, Scoala „St. Barsanescu”; Gradinita cu program normal nr. 13 Iasi

Categorii: Alte Evenimente

Haideti sa fim cu sufletul mare!

Luna Gesturilor Eco este o campanie sociala inedita prin faptul ca isi propune sa imbine incurajarea comportamentului ecologic al iesenilor cu ajutorarea familiilor sarace din orasul nostru.

In cadrul Campaniei, ce se va desfasura sub deviza „Fii generos! Fii Eco!”, vor fi organizate o serie de actiuni de colectare a obiectelor care sunt inca utilizabile, cu scopul de a lansa o „economie a cadourilor”, menit sa contribuie la reducerea deseurilor si la scaderea nivelului de consumerism. Obiectele ce urmeaza a fi colectate sunt: carti, manuale, rechizite, jucarii, calculatoare, sau componente de calculator.

Proiectul are o puternica latura educativa, motivandu-i pe oameni, si in special pe copii, sa faca gesturi generoase. Ideea campaniei este ca oamenii sa renunte la bunurile pe care nu le mai folosesc si sa le ofere, in cadrul unui circuit de tip Freecycle, persoanelor care se confrunta cu dificultati materiale.

Luna Gesturilor Eco va debuta la Iasi pe 27 mai 2010, cu un mars. Participantii vor pleca la ora 10.00 din rondul de la Agronomie, punctul final al „Marsului Generozitatii” fiind Palatul Culturii.
In perioada 1-15 iunie 2010 va avea loc colectarea obiectelor in punctele special amenajate in licee si scoli din Iasi (Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”, Colegiul National „M. Sadoveanu, Colegiul „C. Negruzzi”, Liceul „Garabet Ibraileanu”, Liceul de informatica „Gr. Moisil”, Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii, Grupul Scolar „N. Holban”, Grupul Scolar „V. Adamachi”, Scoala „I. Simionescu”, Scoala „ Alecu Russo”, Scoala „N. Iorga”, Scoala „O. Cazimir”, Scoala „St. Barsanescu”; Gradinita cu program normal nr. 13 Iasi), urmand ca in etapa 16-30 iunie 2010 acestea sa fie donate copiilor nevoiasi. Sediul central al campaniei este la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”.

Mai multe detalii: http://www.iasi.com/evenimente/Luna_gesturilor_Eco_1833/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 750
Cuvinte cheie: Iasi
andra elena

Adaugat in urma cu 5056 zile, 14 Iun. 2010

Adaugat de salexandra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1700

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .