poze edu funny fest

Edu Funny Fest

Iasi , Iasi. Luni 18 Aprilie 2016 - Vineri 22 Aprilie 2016
Centrul Expoziţional "Providenta"

Categorii: Alte Evenimente

Edu Funny Fest - eveniment organizat în Săptămâna Școala Altfel – 18-22 aprilie, la Centrul de Conferințe Providența, ajunge anul acesta la cea de-a patra ediție și continuă tradiția de promovarea a importanței educației nonformale în rândul copiilor preșcolari și al elevilor.

Eveniment care are deja tradiție în Iași, aflat la a patra ediție anul acesta, Edu Funny Fest, îți dorește să reunească și să implice copiii, cadrele didactice și părinții în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să le pună în valoare talentele și capacitățile în diferite domenii, să le stimuleze implicarea în activități variate în context educativ nonformal. După primele ediții ne mândrim cu un număr de peste 40 de parteneri în fiecare an, cu un număr de peste 8000 de copiii participanți în cele trei ediții, cu peste 200 de activități diferite și cu peste 500 de premii pentru vizitatori.

Edu Funny Fest combină activități cu tematică complexă: cultură, știință și tehnică, sport, cetățenie democratică, educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, educație ecologică și protecția mediului, educație rutieră, educație pentru reacții corecte în situații de urgență etc. Elevii pot învăța și pot experimenta toate aceste domenii într-o varietate de forme: ateliere de creație, dans, muzică, competiții, dezbateri, campanii de informare și de conștientizare, proiecte comunitare sau schimburi de experiență.

Rolul Edu Funny Fest este acela de a promova importanța educație nonformale astfel că suntem deschiși la parteneriate cu toți cei care doresc să organizeze sau să susțină activități de educație nonformală în cadrul evenimentului. Așteptăm cu interes înscrierile organizațiile non-guvernamentale, instituțiilor publice sau societăților comerciale care furnizează produse sau servicii preșcolarilor și școlarilor. Pe adresa asociatia.apsides@gmail.com ne puteți trimite propuneri de activități sau puteți solicita informații cu privire la beneficiile parteneriatului.

Mai multe detalii: http://iasi.fest.ro/evenimente/diverse/edu-funny-fest-2016

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 760
Cuvinte cheie: Iasi
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2914 zile, 06 Apr. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .