poze  cursuri de franceza octombrie decembrie 2009

Cursuri de franceza octombrie - decembrie 2009

Iasi , Iasi. Joi 3 Septembrie 2009 09:00
CCF

Categorii: Alte Evenimente

Locatie: Centrul Cultural Francez

Centrul Cultural Francez organizeaza o noua sesiune de cursuri (octombrie - decembrie 2009) si cursuri intensive de trei saptamâni in perioada 7-25 septembrie.

Cursurile sunt progresive, calibrate dupa Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbile Straine, ceea ce inseamna o buna adaptare la obiectivele fiecarui cursant, precum si posibiltatea obtinerii de atestate si diplome in acord cu Portofoliul Lingvistic European.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cursantii având posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Oferim cursantilor nostri posibilitatea de a obtine una din cele sase diplome DELF-DALF, in functie de nivel, precum si testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ, e-TEFaQ (pentru persoanele care doresc sa emigreze in Canada).

In atentia elevilor (clasele V - XII): DELF JUNIOR !

Inscrieri la cursuri de luni pana joi, intre 9h si 12h, 13h si 18h, vinerea de la 9 h la 16h.

NOU!!! Cursuri «à la carte» pentru persoanele care doresc sa lucreze in Franta (constructii, domeniul hotelier, agricultura, industrie, medicina, etc.).

Cursuri de limba romana pentru straini! Inscrieri la cursuri pana pe 2 octombrie, inscrieri la cursurile intensive pâna pe 7 septembrie, inscrieri la examenul DELF-DALF din sesiunea 14-15 noiembrie, pana pe 30 octombrie.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 725
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 4906 zile, 02 Sep. 2009

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
  • Ai ceva de zis?

    .