poze campanie 10 pentru primul meu calculator

Campanie:"10 pentru primul meu calculator"

Iasi , Iasi. Sâmbătă 17 Aprilie 2010 12:00
Iasi

Categorii: Alte Evenimente

Descriere: Campania "10 pentru primul meu calculator" – sustinuta de bloggeri

A treia campanie initiata de Lavinia Biberi se numeste "10 pentru primul meu calculator" si este sutinuta de bloggeri. Scopul campaniei consta in imbunatatirea calitativa a procesului instructiv-educativ a Mihaelei, oferindu-i un calculator. Aceasta este eleva in clasa a IX-a in Iasi, fara prea multe posibilitati financiare, cazul ei fiind prezentat in campania de sensibilizare a bloggerilor ieseni "Globuri cu suflet", din 6 decembrie 2009. Educatia bazata pe calculator se refera la orice mod de folosire a PC-ului in scop educational incluzand fixarea cunostintelor, programe tutoriale, simulari, managementul instruirii, exercitii suplimentare, programare, creare de date de baze, precum si multe aplicatii.
Calculatorul o va ajuta in dobandirea unor cunostinte si formarea unor deprinderi care sa-i permita sa se adapteze cerintelor unei societati aflata intr-o permanenta evolutie. Acesta trebuie sa fie pregatita pentru schimbari, sa le intampine cu entuziasm si rezistenta, nu cu frica si neputinta.
"Consider ca Mihaela merita pe deplin acest dar de Paste, deoarece rezultatele ei exceptionale au dovedit acest lucru si astfel ii vom deschide impreuna noi orizonturi in viata!" mentioneaza Lavinia Biberi pe blogul personal www.laviniabiberi.com.
Pe langa acest calculator, vor strange bani pentru a-i oferi Mihaelei un cos plin cu alimente in preajma sarbatorilor Pascale, iar Alex Taradaciuc si ITLearning ii ofera 5 cursuri Microsoft Office. Donatiile vor continua pana pe 17 aprilie 2010 (finalul campaniei), astfel bloggerii vor avea timp sa stranga componentele cele mai bune pentru a darui un calculator.

*Sursa: 360city.ro

Pret bilet: 0 lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 666
Cuvinte cheie: 2010 , campanie , Evenimente Iasi
sandu alexandra

Adaugat in urma cu 5107 zile, 05 Apr. 2010

Adaugat de andra

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3654

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .