poze spectacole de datini si concerte de colinde la palas mall

Spectacole de Datini si Concerte de Colinde la Palas Mall

Iasi , Iasi. Joi 12 Decembrie 2013 - Duminică 15 Decembrie 2013

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Festivaluri

Clientii Palas Mall vor fi rasfatati cu spectacole de datini si obiceiuri, concerte de colinde, teatru de păpuşi, targuri tematice si o prezentare de moda Catalin Botezatu.

Suita evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă începe joi, 12 decembrie 2013, de la ora 17.45, cu o „Poveste de Crăciun”, un spectacol oferit de peste 150 de prichindei talentaţi de la Palatul Copiilor Iaşi.
Vineri, de la ora 16.00, în Atriumul Palas Mall, ieşenii şi nu numai sunt invitaţi să admire datinile şi obiceiurile prezentate de ansamblurile folclorice din Bistriţa şi din Republica Moldova. Alaiurile vor colinda prin Palas Mall, completând periplul clienţilor prin magazine cu momente artistice deosebite.
Sâmbătă, de la aceeaşi oră, este rândul altor păstrători ai tradiţiilor româneşti să surprindă cu porturile populare şi cântecele care îi reprezintă. „Iată vin colindători” este un spectacol de melodii de Crăciun, susţinut de Ansamblul Măgura, din judeţul Suceava. Colindele lor vor fi urmate de cele ale Ansamblului Maramureş şi ale Ansamblului Cernăuţi.
Sâmbătă, între orele 14.00 - 16.00, şi duminică, între orele 12.00 - 14.00, în Atriumul Palas Mall vor răsuna cântece de iarnă, autohtone şi americane, interpretate la pian.
Duminică, de la ora 16.00, Bonito Band aduce spiritul sărbătorilor mai aproape de clienţi, printr-un concert de Crăciun.
Colinde vor oferi şi artiştii invitaţi la evenimentul caritabil „Fulgi de Speranţă”, care se va desfăşura duminică, de la ora 17.00, în Atriumul Palas Mall. Iulian Canaf, Festivo Band, Sensation Dance Studio, Vasilică Tătaru, corul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei şi alţi artişti vor cânta şi vor dansa pentru o cauză nobilă, într-un spectacol complet, organizat de Asociaţia „Speranţă pentru Îngeraşi”.Pretul unui bilet este o donatie minima de 20 de lei.Strângerea de fonduri are ca amenajarea unui centru de activități multifuncțional la Centrul de Primire a Copiilor în Regim de Urgență Iași, precum și colectarea de jucării și dulciuri pentru copiii din centrele de plasament.
Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, este rândul prichindeilor să se bucure de un eveniment aparte. Marionetele Teatrului de Păpuşi „Aşchiuţă” le vor oferi zâmbete micilor spectatori.
Agenda evenimentelor Palas Mall din acest week-end cuprinde şi fashion show „Birds” sub semnătura Cătălin Botezatu, prima colecţie „haute couture”, sambata de la ora 18:00.
În perioada 12 - 22 decembrie, la Palas Mall se desfăşoară cea de-a doua ediţie a Târgului de Cadouri Crăciunia, unde vor găsi jucării, articole pentru copiii de toate vârstele, dulciuri delicioase, bunătăţi culinare, decoraţiuni deosebite, bijuterii, make-up, cărţi dedicate sărbătorilor şi un mic atelier pentru personalizarea cadourilor. Iubitorii licorilor de sezon sunt invitaţi, de vineri până duminică, la Târgul „Tea or Coffee?”, care va avea loc în zona Hervis. Amatorii vor putea degusta sortimente deosebite de ceaiuri şi cafea.

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3776 zile, 12 Dec. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .