poze startup weekend iasi la iasi

Startup Weekend Iasi la Iasi

Iasi , Iasi. Vineri 16 Mai 2014 - Duminică 18 Mai 2014

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Dupa o prima editie foarte reusita in noiembrie anul trecut, in perioada 16 – 18 mai va avea loc a doua editie Startup Weekend Iasi la Sala Verdi – Congress Hall din incinta complexului Palas.

Startup Weekend Iasi este locul unde programatori, web-designeri, oameni de marketing si antreprenori se întâlnesc, pun bazele unor echipe si lucrează împreună pe tot parcursul weekend-ului pentru a lansa un startup în doar 54 de ore. Practic la Startup Weekend poti veni cu o idee de afacere si pleci acasă cu ideea implementată.

Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare pentru participanti, ei vor fi ghidati de antreprenori cu experientă care au lansat până acum afaceri online de succes: Philipp Kandal (co-fondator si director tehnic Skobbler), Călin Biris (digital director Loopa, fost director de marketing Trilulilu si Zonga), Răzvan Gîrmacea(fondator Monitor Backlinks), Marius Lupu (manager la Continental Automotive), Andrei Avădanei(CEO la Cyber Security Research Center Romania, fondator DefCamp). Acestora li se vor adăuga si alti mentori care vor fi anuntati de organizatori în următoarea perioadă.

Startup Weekend Iasi va începe vineri seară pe 16 mai, când vor fi prezentate ideile de afaceri ale participantilor, apoi cei prezenti în sală vor vota cele mai bune idei iar în jurul acestora se vor alcătui echipe. Sâmbătă si duminică, echipele vor lucra la ideile de afaceri, timp în care vor beneficia si de sfaturile antreprenorilor cu experientă. Duminică, evenimentul va culmina cu prezentări în fata juriului si a potentialilor investitori. Pentru ca toti participantii se se simtă excelent, organizatorii le asigură tuturor 3 mese pe zi si cafea la discretie astfel încât participantii nu au de facut decât un singur lucru: să se concentreze la dezvoltarea propriului start-up. “Am avut un weekend extraodinar. M-am inregistrat la Startup Weekend Iasi, ideea s-a calificat vineri seară, am format o echipă mică dar foarte faină alături de care am lucrat non-stop si am câstigat locul 1 duminică! Experienta asta bate orice altceva!” povesteste Andrei Grăunte, team leaderul echipei care a câstigat locul 1 la Startup Weekend Iasi in noiembrie 2013.

Mai multe detalii: http://iasifun.ziaruldeiasi.ro/

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3655 zile, 27 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Iasi
rocanotherworld 2024 ia i

Rocanotherworld 2024 Iași

Iasi, Iasi. 20 Iun 2024 - 23 Iun 2024
targul de carte gaudeamus la iasi 2024

Targul de carte Gaudeamus la Iasi - 2024

Iasi, Iasi. 18 Sep 2024 - 22 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .