poze concert de sanziene alexandra u urelu x petrila quartet

Concert de Sânziene - Alexandra Ușurelu x Petrila Quartet

Hunedoara , Simeria. Duminică 24 Iunie 2018 19:00
Parcul Dendrologic Simeria

Categorii: Muzica si Concerte

În Parcul Dendrologic Simeria, într-un cadru natural deosebit, unic în România, vom petrece după-amiaza de Sânziene alături de angelica artistă Alexandra Ușurelu, ce va urca pe scenă împreună cu band-ul său complet, Petrila Strings Quartet și saxofonistul Cristian Soleanu.

Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în sutele de concerte susținute până acum drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.
Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țară au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Apreciatul cvartet de coarde Petrila Strings Quartet, format din membri ai orchestrei Filarmonicii Banatul din Timișoara, o vor acompania pe Alexandra Ușurelu în concertul din 24 iunie 2018, cu un playlist ce va conține cântecele originale ale Alexandrei cu aranjamente jazz, scrise de compozitorul și producătorul Bobby Stoica special pentru acest eveniment.

Invitat special în concert va fi Cristian Soleanu.
Cristian Soleanu este considerat în prezent cel mai bun saxofonist de jazz rezident în România - membru al Big Band-ului Radio şi profesor de jazz la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti. A colaborat cu nume de prestigiu din jazz-ul românesc şi internaţional, în proiecte dintre cele mai diverse - concerte, turnee în România şi în străinătate, înregistrări, muzică de film.
În anul 2016 obține, în urma susținerii tezei „Improvizația Muzicală- O Perspectivă Compozițională”, titlul de Doctor în Muzică acordat de Facultatea de Compoziție și Muzicologie din cadrul Universității Naționale de Muzică București.
Acesta aduce pe scenele pe care urcă o dinamică largă de nuanțe, iar despre jazz afirmă că ”se spune tare, ca un adevăr”.

Și, pentru că începând cu anul 2013 în fiecare an pe data de 24 iunie se serbează Ziua Universală a Iei Românesti, vă invităm să participați la acest eveniment special purtând cu mândrie bluza tradițională românească.

Biletele de acces la eveniment costă 30 lei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS și Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1038
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Simeria
lavi

Adaugat in urma cu 2154 zile, 28 Mai. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .