poze cod si wildside la john s cafe deva

COD si WildSide la John's Café Deva

Hunedoara , Deva. Sâmbătă 14 Aprilie 2018 21:00
John's, Mihai Eminescu Nr. 2

Categorii: Muzica si Concerte

Cu un istoric de 15 ani, cei de la C.O.D. au inceput cu un sound catre heavy metal / hard rock, dar de-a lungul timpului, dupa schimbari de line-up, au ajuns la un southern / stoner fin, cu hint-uri de grunge.

Acestia au fost pe scenele mai multor festivaluri, printre care Ghost Gathering, RockINParc, FreeFest, MuscelCloverFest, si au cantat in deschidere pentru Queensryche in 2013.
Acestia sunt:
Dragos Stanciu - Chitara
Vlad Irimia - Chitara
Liviu Stoicescu - Bass
Mihai Dumitrascu - Tobe

Gașca WildSide (România), care promovează atitudinea #GoWild, abordează un stil muzical fresh, între 80s glam metal, 90`s heavy metal şi hard`n`heavy-ul modern. Începând cu toamna anului 2016, WildSide a participat la diverse festivaluri şi evenimente rock printre care Iubim2Roti (FreeRiders Romania), BabelFast Targoviste, MOTO Bikers Party (Seawolves MC Buzau) şi la concerte de club, fiind invitată să cânte în deschiderea turneului An Iron Tribute avându-i ca headlineri pe Trooper (România). Din punct de vedere muzical, dar şi ca atitudine scenică, membrii trupei declară că sunt inspiraţi de formaţii ca: Motley Crue, Steel, Panther, Avenged Sevenfold, H.E.A.T., Metallica, Veins of Jenna, Crashdiet,
Bon Jovi, Guns'n'Roses, Warrant, Aerosmith s a. În acest moment, WildSide lucrează în studio pentru a finaliza şi un material propriu, în vederea lansării unui album în anul următor.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 556
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Deva
lavi

Adaugat in urma cu 2209 zile, 30 Mar. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .