poze deva shopping city aduce primul cinematograf in judetul hunedoara

Deva Shopping City aduce primul cinematograf in judetul Hunedoara

Hunedoara , Deva. Joi 18 Iunie 2015 12:00

Categorii: Alte Evenimente

Prin extinderea mallului, va fi marita oferta de divertisment si vor fi aduse branduri internationale de haine si incaltaminte

Fondul de investitii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai dinamici investitori din Romania, este pe cale sa finalizeze lucrarile la extensia mallului Deva Shopping City (fostul Real Deva), situat pe Calea Zarandului, nr. 87. Prin acest proiect, NEPI are in plan transformarea actualului centru comercial intr-un mall dominant regional, iar termenul de finalizare a constructiei este toamna lui 2015. Suprafata existenta va fi extinsa cu aproape 11.000 de metri patrati, intregul complex comercial ce cuprinde Metro, Praktiker si Auchan, ajungand astfel la o suprafata totala inchiriabila de 54.000 mp.

Mall-ul judetului Hunedoara va aduce, in premiera, branduri de imbracaminte si incaltaminte de renume international, precum H&M, C&A sau Deichmann, va suplimenta zona de servicii si va pune la dispozitia clientilor sai cea mai extinsa si variata oferta de divertisment din zona.

Una dintre cele mai importante zone de petrecere a timpului liber va fi cinematograful multiplex operat de Cinema City, dotat cu ultima tehnologie 3D, care va avea 6 sali de proiectie si care va atrage atat locuitorii municipiului Deva, cat si pe cei din orasele invecinate, fiind singurul cinematograf din judetul Hunedoara.

Vizitatorii se vor putea bucura de acces la bowling, biliard, cazino, o zona de distractie pentru copii, precum si un food court cu bucatarii pentru toate gusturile, fast-food-uri si cafenele.

Deva Shopping City va suplimenta si numarul de locuri de parcare si va pune la dispozitia vizitatorilor 1.700 de locuri de parcare.

In ceea ce priveste mixul de magazine, NEPI isi continua traditia de colaborare si parteneriate strategice cu ancore cu acoperire internationala, in toate centrele sale comerciale. In acelasi timp, fondul de investitii sud-african incurajeaza si sustine dezvoltarea economiei locale prin alocarea de spatii comerciale pentru cele mai bune concepte apartinand agentilor comerciali locali, pentru ca, in final, sa ofere impreuna cumparatorilor intreaga oferta de produse si servicii de care acestia au nevoie.

Astfel, cei interesati de inchirierea unui spatiu comercial in Deva Shopping City pot afla mai multe informatii la numarul de telefon 0754 20 40 82 sau prin e-mail la adresa LeasingRetail@nepinvest.com.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1060
people

Adaugat in urma cu 3206 zile, 18 Iun. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

  • Ai ceva de zis?

    .