poze  harghita2023
poze  harghita2023 poze  harghita2023

#harghita2023

Harghita , Toplita. Vineri 7 Iulie 2023 09:00 - Duminică 9 Iulie 2023

Categorii: Sport si Excursii

Numar min/max participanti: 10/100

75 ani de istorie Land Rover

Salutare,

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Land Rover împlinește 75 de ani de la lansare iar pentru a sărbători acest eveniment important, organizăm un eveniment-întâlnire de trei zile în localitatea Sărmaș, judetul Harghita, România.

Land Rover, una dintre cele mai importante mărci de automobile off-road din lume, a fost fondată în 1948 și de atunci a devenit sinonimă cu performanța și capacitățile sale remarcabile în teren accidentat. De la modelul original al Land Rover, la gamele moderne de SUV-uri premium, marca a evoluat în timp, dar a păstrat aceleași valori și calități care au făcut-o atât de populară.

În cadrul acestui eveniment de trei zile, vă invităm să explorăm istoria și evoluția Land Rover, să testăm modelele actuale pe trasee off-road și să ne bucurăm de experiențe unice și pline de aventură. De asemenea, veți avea ocazia să întâlniți alți fani pasionați Land Rover și să împărtășiți pasiunea pentru acest brand iconic.

Programul evenimentului:

Prima zi: Vineri 07 iulie

09:00 - 16:00 Cazare / acomodare
16:00 - 22:00 Traseu local pe ruta Sărmaș - Vârful Teasc și retur (Cina va fi luatâ pe traseu, în natură în funcție de disponibilitatea participanților și a condițiilor meteorologice din ziua respectivă sau la locurile de cazare)

A doua zi: Sâmbătă 08 iulie

8:00 - 9:30 Mic dejun
10:00 Adunare participanți
10:30 Traseu pe ruta Sărmaș - Vârful Teasc - Borsec ( servire prânz și vizită la Izvorul de ape minerale ) - Vf. Călimani - Toplița ( vizităm Parcul Central și Mănăstirea Toplița - Pârtia de schi Baciu activități: bob, herghelie, servire cină )
22:00 revenire la cazare Sărmaș - socializare / relaxare

A treia zi: Duminică 09 iulie

8:00 - 9:30 Mic dejun
10:00 Adunare participanți
10:30 Traseu ruta La Fantana - Lunca Bradului (Sestina) 7 km pe drum forestier de la șosea sau deplasare la o stână tradițională

Mesele și socializarea vor avea loc pe teren sau la locațiile de cazare în funcție de starea vremii și de disponibilitatea participanților.

Cazarea poate fi facută la Cabana Dor de munte ( https://www.facebook.com/CabanaDorDeMunteSarmas ), situată la 4 km față de centrul de comandă sau la Pensiunea Marceluca (https://www.booking.com/hotel/ro/pensiunea-marceluca), situată la 1 km față de centrul de comandă. Cei interesați au posibilitatea de a se caza la rulotă sau cort, organizatorul local punând la dispozitie un teren cu capacitatea de aproximativ 30 de corturi.

Am ales Harghita ca zonă pentru întâlnirea din acest an în primul rând datorită poziției sale centrale și accesibilitații geografice, dar și pentru terenurilor sale variate și a posibilităților de explorare cu astfel de vehicule. Regiunea oferă o gamă largă de terenuri, de la păduri dense la lacuri pitorești și munți înalți, ceea ce face ca explorarea să fie o adevărată aventură. În plus, Harghita este o zonă relativ neexplorată, astfel încât există multe oportunități pentru a descoperi locuri noi și interesante oferind o combinație unică de aventură, cultură și tradiție locală.

Nu ratați această oportunitate de a sărbători 75 de ani de Land Rover într-un cadru spectaculos și plin de aventură. Înscrieți-vă acum și alăturați-vă nouă în această sărbătoare memorabilă!

Nu este necesar să aveți un Land Rover pentru a participa la acest eveniment. Vă puteți alătura cu orice autoturism cu gardă ridicată, care are capacitatea de a naviga pe teren accidentat.

Scopul nostru principal este de a ne cunoaște și de a ne împărtăși pasiunile pentru mașini, off-road și drumeții. De aceea, programul nostru este flexibil, lăsând fiecărui participant libertatea de a alege dacă dorește să participe la un traseu prestabilit sau să exploreze alternative.
Pentru mai multe detalii și rezervări nu ezitați să ne contactați.

Mai multe detalii: https://fb.me/e/2qxZieus3

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1374

Eveniment postat de organizator

freelander ro

Adaugat in urma cu 385 zile, 28 Feb. 2023

Adaugat de freelander.ro

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .