poze zilele orasului turceni

Zilele orasului Turceni

Gorj , Turceni. Sâmbătă 23 Iulie 2016 - Duminică 24 Iulie 2016

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Autorităţile locale din Turceni se pregătesc pentru Zilele Oraşului, cea mai importantă sărbătoare de peste an. Timp de două zile, locuitorii din Turceni vor avea parte de concursuri inedite, o expoziţie cu 12 maşini de epocă, dar şi de concerte ale unor artişti consacraţi din industria muzicală românească.

Serbările oraşului vor debuta sâmbătă, 23 iulie, cu un spectacol pentru copii cu vârste între 2 şi 6 ani şi vor continua cu concursuri de fotbal, tenis şi tir airsoft. O expoziţie cu maşini de epocă va fi atracţia zilei. Spre seară, după festivalul-concurs de muzică populară pentru copii şi tineret „Pe dunghiţa Jiului”, vor concerta interpreta de muzică populară Cornelia Tică, Sandra N, una dintre cele mai în vogă artiste, mai ales după colaborarea cu Adi Sînă, împreună cu care a lansat piesa „Mă dor ochii, mă dor”, trupa Maxim şi Vescan, rapperul care a ajuns cunoscut în lumea muzicală datorită colaborărilor cu Alina Eremia şi Kamelia.

În a doua zi a manifestărilor se va organiza un concurs de pescuit pe lacul Murgeşti şi va avea loc o paradă a portului popular. Maestrul Gheorghe Turda îi va delecta pe iubitorii de muzică populară, iar tinerii din oraş se vor distra alături de Lidia Buble, Alina Eremia şi Dorian Popa.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1710
Cuvinte cheie: Turceni
ninja praetorianel

Adaugat in urma cu 2836 zile, 19 Iul. 2016

Adaugat de Praetorian

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1379

  • Ai ceva de zis?

    .