poze trofeul cupei romaniei ajunge in kaufland giurgiu

Trofeul Cupei României ajunge în Kaufland Giurgiu

Giurgiu , Ploiesti. Marţi 23 Mai 2017 14:00 - Marţi 23 Mai 2017
magazinul Kaufland din Giurgiu (din b-dul București nr. 197)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/2000

Iubitorii fotbalului care vin la Kaufland vor avea ocazia să se fotografieze cu mult râvnita Cupă a României.

Trofeul Cupei României va fi expus în intervalul orar 14:00 – 20:00, marți, 23 mai, în magazinul Kaufland din Giurgiu (din b-dul București nr. 197), miercuri, 24 mai, în magazinul Kaufland din Ploiești (str. Republicii) și joi, 25 mai, în București, în magazinul Kaufland din cartierul Mihai Bravu (str Răcari nr 5).

După tur, trofeul va fi înmânat echipei câștigătoare a Cupei României, ediția 2016-2017, în urma finalei programate sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.
Susținătorii Astrei Giurgiu și FC Voluntari, echipe care se întâlnesc în ultimul act al competiției, sunt invitați să își încurajeze jucătorii și să vină să se fotografieze cu trofeul care poate ajunge în vitrina clubului favorit.
Kaufland România este partener oficial al Cupei României pentru al doilea an consecutiv, din dorința de a promova sportul, un stil de viață sănătos și de a sprijini valorile românești.
Trofeul, o cupă care are la bază o minge de fotbal, este realizat din argint masiv și a fost creat de un bijutier din Germania, care și-a dorit să rămână anonim. Măsoară 60 de centimetri în înălțime și cântărește 12 kilograme. Pe el sunt filigranate stema României și emblema FRF, iar pe soclu sunt imprimate toate câștigătoarele Cupei din 2002 și până azi.
Actualul trofeul al Cupei României se acordă câștigătoarei începând din anul 2002. Atunci, Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis și președinte al Comitetului Olimpic Român, l-a donat Federației Române de Fotbal.
De când se acordă noul trofeu, cupa a trecut prin vitrina a 6 cluburi. Este transmisibilă, astfel că, prin regulament, cupa ajunge în posesia câștigătoarei noii ediții pentru cel puțin un an.

Mai multe detalii: https://www.kaufland.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 523

Eveniment postat de organizator

rms

Adaugat in urma cu 2084 zile, 23 Mai. 2017

Adaugat de roxanas

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

  • Ai ceva de zis?

    .