poze festivalul familiei 18 09 2021 ferma pedagogica sabareni
poze festivalul familiei 18 09 2021 ferma pedagogica sabareni poze festivalul familiei 18 09 2021 ferma pedagogica sabareni poze festivalul familiei 18 09 2021 ferma pedagogica sabareni

FESTIVALUL FAMILIEI - 18.09.2021 - FERMA PEDAGOGICA SABARENI

Giurgiu , Giurgiu. Sâmbătă 18 Septembrie 2021 10:00 - Sâmbătă 18 Septembrie 2021
Ferma Pedagogica Sabareni

Categorii: Festivaluri , Petreceri

Numar min/max participanti: 2/100

FESTIVALUL FAMILIEI - eveniment care imbina distractia si educatia – se va desfasura Sambata 10.09.2021 in intervalul 10:00 – 18:00 la Ferma Pedagogica Sabareni, la mai putin de 10 km de Bucuresti. FESTIVALUL FAMILIEI sprijina si promoveaza educatia, respectiv dezvoltarea personala a copiilor.

La FESTIVALUL FAMILIEI participantii se vor distra cu jocurile de familie puse la dispozitie in cadrul evenimentului, vor participa la activitati distractive, vor invata lucuri noi la atelierele creative, vor aplauda parada cailor, se vor intrece la competitiile de familie, dar mai ales vor petrece timp de calitate in familie.

FESTIVALUL FAMILIEI este organizat sub forma unui eveniment de strangere de fonduri (fundraising event) pentru initierea, organizarea si derularea proiectelor educationale / dezvoltare personala, respectiv activitati extrascolare pentru copiii comunitatea Bacu, Joita si Sabareni – judetul Giurgiu.

Participarea la eveniment se realizeaza prin oferirea unui donatii pentru educatie la intrarea in cadrul locatiei.

In cadrul evenimentului se vor regasi:
# jocuri de familie
# competitii pentru familii
# vizitare microferma de animale
# plimbare cu cai mici
# activitati eco-friendly
# ateliere educative si creative
…multe surprize

Despre organizator:
ASOCIATIA PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA SI SOCIALA
Misiunea noastra reprezinta facilitarea accesului la educatie, respectiv desfasurarea proiectelor de educatie nonformala, dezvoltare personala si sociala in randul copiilor si tinerilor.
Site oficial: www.AsociatiePentruEducatie.ro

Despre locatia evenimentului:
FERMA PEDAGOGICA SABARENI este situata in incinta fermei Rulouri de Gazon - Strada Tineretului 53 (DN143A) între Bâcu și Săbăreni, la 7 km vest de București, dupa Chiajna și Dragomirești. Ferma Pedagogica este un loc unic si minunat langa Bucuresti, dedicat zilelor minunate in natura, echitatiei, petrecerilor.
Site oficial: www.FermaPedagogica.ro

Partener sportiv:
DECATHLON - Sport pentru toti – Totul pentru sport
Decathlon se concentrează pe modul în care poate oferi echipament sportiv la cel mai bun raport calitate - preț. Fie ca este vorba despre ambalaje economice, maximizarea inovării sau a investiției în personal, de 40 de ani facem sporturile mai accesibile pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume.
Site oficial: www.decathlon.ro/

# FESTIVALUL FAMILIEI se va desfasura conform dispozitiilor oficiale, prin respectarea si asigurarea masurilor si regulilor prevazute pentru evenimentele organizate in timpul pandemiei pentru a preveni raspandirea COVID-19.

IMPORTANT: Informatiile detaliate se regasesc pe pagina de Facebook a organizatorului: www.facebook.com/asociatie.pentru.educatie si in cadrul evenimentului relizat pe Facebook https://www.facebook.com/events/3136022413287697/ .

Mai multe detalii: http://www.asociatiepentrueducatie.ro

Pret bilet: 1 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 417

Eveniment postat de organizator

andrei popa

Adaugat in urma cu 924 zile, 17 Sep. 2021

Adaugat de andreipopa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Giurgiu
zilele orasului giurgiu 2024

Zilele orasului Giurgiu 2024

Giurgiu, Giurgiu. 18 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .