poze donaris fest

DONARIS FEST

Giurgiu , Giurgiu. Sâmbătă 1 Septembrie 2012 17:00 - Luni 3 Septembrie 2012
Arena Ring- Parc Alei

Categorii: Festivaluri , Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Festival de arta si cultura urbana

Numele festivalului: Donaris Fest
Unde? Arena Ring - Parc Alei- Giurgiu
Cand? 1 septembrie - 2 septembrie 2012

Anul acesta, pe 1-2 septembrie, va avea loc in Giurgiu, Romania cea dintai editie a festivalului de arta si cultura urbana, Donaris Festival.

Misiunea Donaris Fest este de a aduce participantilor o experienta unica, un mediu creativ si relaxat unde vibratia pozitiva sa existe din plin. Donaris Fest se naste ca o platforma socio-culturala ce isi propune sa promoveze arta si cultura urbana, sa adune tineri artisti si activisti din Europa, oferindu-le oportunitatea si spatiul unor manifestari libere, inchegandu-se astfel o comunitate internationala activa. Doua zile de concerte live, idei ingenioase, ateliere, demonstratii, concursuri, expozitii si proiectii video, reprezinta o extraordinara ocazie de a interactiona si de a afla mai multe despre arta si cultura contemporana.

Music Zone
Aceasta prima editie propune publicului doua zile de concerte live, cu artisti invitati din Romania, Bulgaria si Ungaria.
Suie Paparude, Riddim Colony, Pacha Man, Roots Rocket, Mr. Levy, Lady Raizah, Just Another Lie, Harlequin Jack, Revolution, Mitaka, Filther, Cosminuit si Markus Fade au confirmat participarea.

creACTIVE
Numeroase manifestari artistice si culturale isi vor gasi spatiul de desfasurare la Arena RING din parcul ALEI. Printre acestea amintim: Graffiti % painting, Tattoo & piercing, Juggling & Circus Animation, Slackline, Wood Photography, Video Animation, Handmade & other creative workshop. Publicul va putea interactiona si participa activ la toate aceste activitati.

Mai multe detalii, jocuri sau provocari, cat si campania de voluntariat, toate se gasesc pe pagina de facebook a evenimentului http://www.facebook.com/donarisfest cat si pe website-ul festivalului -> http://www.donarisfest.com.

Biletele pentru eveniment pot fi achizitionate, in ziua festivalului din puncte special amenajate aflate la intrarea in arena, cu pretul de 30 RON; biletul este valabil pentru ambele zile.

http://www.donarisfest.com

Mai multe detalii: http://www.donarisfest.com

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1032

Eveniment postat de organizator

donaris crew

Adaugat in urma cu 4258 zile, 21 Aug. 2012

Adaugat de donarisfest

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Giurgiu
zilele orasului giurgiu 2024

Zilele orasului Giurgiu 2024

Giurgiu, Giurgiu. 18 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .