poze festivalul de pa te gradina publica gala i

Festivalul de Paște – Grădina Publică Galați

Galati , Galati. Vineri 26 Aprilie 2024 - Miercuri 8 Mai 2024
Gradina Publica

Categorii: Targuri , Petreceri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 0/1000

Atenție Galaţi, va urma ceva absolut senzațional în cea mai frumoasă perioadă a anului! Între 26 aprilie și 12 mai 2024, pregătește-te să fii parte din cel mai fresh eveniment al primăverii: Festivalul de Paşte din Grădina Publică! Suntem gata să sărbătorim în stil mare tot ce ține de primăvară și Paște! De la Duminica Floriilor, trecând prin 1 Mai Muncitoresc și până la Sfintele Sărbători de Paşte și perioada de după, vom fi în mijlocul unei spectacol continuu de bucurie și tradiție!

Masa de Sărbătoarea Floriilor trebuie să fie una specială. Pentru că în această zi de sărbătoare se consumă, conform tradiţiei, pește, vom pregăti o selecţie de reţete delicioase pentru toţi amatorii de peşte şi numai. Iubitorii de preparate gătite după reţete tradiţionale vor găsi aici tot ce este mai bun din pește, de la icre şi borş de peşte, la scrumbii afumate, fructe de mare, şi zeci de sortimente de peşte, toate după „pofta inimii”.
Petrecem aşa cum se cuvine de 1 Mai, cu sute de kilograme de mititei tradiţionali din vită, porc sau curcan, stropiţi din belşug cu hectolitri de bere rece!
Iar ca să întâmpinăm cum se cuvine Sărbătorile Pascale venim în ajutor cu câteva propuneri pentru masa de Paşti, astfel încât masa să fie îmbelşugată şi toţi cei dragi să fie mulţumiţi, dar mai ales să satisfacem toate poftele. Astfel, cumpărăturile pentru masa de Paşti, preparate, dulciuri şi cadouri inedite le puteţi face din Grădina Publică Galaţi, în cadrul evenimentului Festivalul de Paște. Îmbogăţim masa de paşte cu stufat şi friptura de miel, cotlete, drob, cozonaci şi pasca dar şi toate verdeţurile şi legumele pământului: ridichi, ceapă şi usturoi verde, roşii, castraveţi şi salată verde.
Ce te așteaptă? O călătorie prin bucătăria românească tradițională! Zeci de bucătari și gospodine talentate din toate colțurile țării vor transforma Grădina Publică într-un paradis al gusturilor autentice de Paşte. Ouă roșii, ouă încondeiate, drob de miel, salate fresh, stufat și friptură de miel, porc sau grătare, cozonac cu nucă sau mac și pască – toate vor fi acolo, pregătite cu dragoste și pasiune pentru a-ți încânta simțurile!
Ce distracție avem? Pe lângă deliciile culinare, vei fi răsfățat cu spectacole gastronomice live, workshopuri de gătit pentru cei mici, decorațiuni pascale de poveste și multe surprize tematice! Iepurele de Paște GIGANT va fi acolo pentru a-ți aduce zâmbetul pe buze și pentru a transforma festivalul într-o experiență memorabilă pentru toată familia! În plus, puteți păstra aceste amintiri o viață pentru că tot la festival va fi prezentă și o cabină foto pentru a surprinde cele mai frumoase amintiri.
Distracție pentru toate vârstele!
Pentru cei mici și cei mari deopotrivă, avem pregătit un parc de distracții impresionant, iar bucuria va fi acolo la cote maxime de dimineață și până seara târziu!
Bucură-te de o atmosferă festivă!
Grătarele vor fi pline de bunătăți, iar berea va curge din belșug de 1 Mai şi nu numai! Pentru cei mici, avem pregătite delicii dulci precum înghețata, turtă dulce, bubble wafle și multe altele!
Nu rata această sărbătoare de neuitat!
Te așteptăm cu brațele deschise la Festivalul de Paşte din Galaţi, unde gusturile autentice și atmosfera de sărbătoare te vor cuceri de la primul moment!

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/festivalul-de-paste-gradina-publica-galati/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 162
Cuvinte cheie: Galati

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 13 zile, 17 Apr. 2024

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 153

  • Ai ceva de zis?

    .