poze ora elul lui mo craciun gala i

Orășelul lui Moș Crăciun - Galați

Galati , Galati. Joi 30 Noiembrie 2023 10:00 - Duminică 3 Decembrie 2023
Gradina Publica Galati

Categorii: Targuri , Muzica si Concerte , Festivaluri

Numar min/max participanti: 0/2000

Cel mai INEDIT PATINOAR, UNIC în Roamânia, în formă de cerc, va fi amplasat anul acesta în gradina Publică din Galati, la Orășelul lui Moș Crăciun, eveniment ce își deschide porțile începând cu 30 noiembrie!Știti vorba aia, că spiritul Crăciunului e magic? Ei bine, Galațiul va teleporta magia sărbătorilor de iarnă în mijlocul orașului, iar Grădina Publică se transforma anul acesta în Orășelul lui Moș Crăciun!! Cu originalitate și fantezie organizatorii au creat mix-ul perfect între magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă, iar Moș Crăciun și gașca lui vor deveni gazdă de excepție aici, așa că pregătiti-vă pentru Orășelul lui Moș Crăciun, care va deveni epicentrul magiei în perioada 30 noiembrie 2023 - 7 ianuarie 2024, cu povești de iarnă, clinchete de clopoței, jocuri și zâmbete de copii, inspirație pentru Crăciun și Anul Nou și multe alte surprize.


Ce atracții deosebite vă așteaptă în Orășelul lui Moș Crăciun?
CEL MAI INEDIT PATINOAR! Da, ați auzit bine! Un patinoar ca în povești, în formă de cerc, în jurul fântânii arteziene, perfect pentru a face piruete și a simți spiritul sărbătorilor chiar sub patine!
CARUSEL și ROATĂ PANORAMICĂ - Pregătiți-vă pentru o călătorie în jurul lumii în “stil”… carusel! O roată panoramică care vă va ridica în nori de bucurie și entuziasm.
ATELIERUL LUI MOȘ CRĂCIUN - Cu siguranţă copii vor deveni foarte creativi în cadrul workshop-urilor de creaţie în spiritul sărbătorilor, micuţii vizitatori vor avea parte de activităţi şi jocuri interactive.
TÂRG DE CRĂCIUN - Unde altundeva puteți găsi cele mai cool cadouri de Crăciun? Dar și delicatese de iarnă, întrucât orăşelul va mai cuprinde şi un târg tradiţional cu cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale dar şi produse alimentare savuroase: turtă dulce, ciocolată de casă, plăcinte şi cozonaci pufoşi, preparate la grătar sau minuturi, băuturi calde pentru cei mici şi cei mari dar şi produse tradiţionale numai bune de luat acasă pentru mesele festive de Crăciun şi Revelion: sarmale, fripturi, brânzeturi, afumături şi multe altele.
SHOWURI CULINARE cu preparate inedite dar și tradiționale direct în Orășel. Le veți putea savura în timp ce vă veți plimba într-o atmosfera festivă.
DIORAMĂ NAȘTEREA DOMNULUI
CABINĂ FOTO MOBILĂ - Pentru amintiri care să rămână, avem o cabină foto mobilă în care veți putea face poze amuzante și de neuitat.
SPECTACOLE ȘI CONCERTE, SHOW DE LASERE ȘI LUMINI - spectacole live și concerte de colinde, iar show-ul de lasere și lumini va transforma Orășelul într-o adevărată poveste de iarnă.
CARAVANA LUI MOȘ CRĂCIUN! Moș Nicolae și Moș Crăciun vor face o vizită specială, aducând bucurie și surprize pentru cei mici și cei mari.
CADOURI PENTRU COPII
PUDRĂ COLORATĂ - Copiii vor avea parte de activități distractive, iar pudra colorată va transforma Orășelul într-un paradis al culorilor.

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/oraselul-lui-mos-craciun-galati-2023/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 260

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 162 zile, 17 Nov. 2023

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 153

Alte Evenimente din Galati
festivalul scrumbiei galati 2024

Festivalul Scrumbiei Galati 2024

Galati, Galati. 26 Apr 2024 - 28 Apr 2024
festivalul de pa te gradina publica gala i

Festivalul de Paște – Grădina Publică Galați

Galati, Galati. 26 Apr 2024 - 8 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .