poze galati live cooking show

GALAŢI LIVE COOKING SHOW

Galati , Galati. Vineri 27 Mai 2022 09:00 - Duminică 29 Mai 2022
Piata Centrala Galati

Categorii: Targuri , Muzica si Concerte , Festivaluri

Numar min/max participanti: 0/1000

GALAŢI LIVE COOKING SHOW, cel mai grandios SHOW CULINAR se va organiza în perioada 27 mai – 29 mai 2022, în Piaţa Centrală din Galaţi. O promisiune a unei experiențe inedite, o adevărată experiență pentru cei care iubesc să mănânce și să învețe din artele gătitului. Provocări culinare, invitaţi speciali, demonstraţii culinare live, concerte cu muzică bună, folclor şi clubbing, momente pline de suspans, farfurii spectaculoase, toate spre deliciul gălăţenilor şi nu numai, în cadrul evenimentului de 3 zile din Piaţa Centrală din Galaţi.

Evenimentul va fi unul spectaculos, plin de provocări şi mai ales creativ, cu poveşti din bucătărie, din viaţă, antrenate la foc continuu de către invitaţii speciali: CHEF HORIA VÂRLAN, CHEF NICOLAI TAND ŞI SOMELIER DĂNUȚ SENDREA.
AUTENTIC EVENTS în parteneriat cu ADMINISTRAȚIA PIEȚELOR AGROALIMENTARE GALAȚI, vor aduce în faţa publicului larg, pasionat de gastronomie și atmosferă de festival, un COOKING SHOW inedit, pentru promovarea gastronomiei și a creativității culinare prin prezentarea de show-uri culinare live susținute de maeștrii bucătari, dezvoltarea unui eveniment cultural și de divertisment definitoriu pentru orașul Galați, va oferi celor prezenţi în cadrul festivalului o experienţă culinară de neuitat, o sărbătoare a artei gustului!
Pentru că este un festival dedicat culturii gastronomice, GALAȚI LIVE COOKING SHOW ne așteaptă cu show-uri live gastronomice, workshop-uri pe teme culinare, degustări de vinuri, o scenă de muzică live şi activități precum ateliere de gătit pentru copii și adulți. Timp de trei zile, GALAȚI LIVE COOKING SHOW va găzdui demonstrații culinare inedite, susținute de unii dintre cei mai cunoscuți chefi ai momentului și îi va inspira pe cei prezenți, oferindu-le posibilitatea de a degusta cele mai savuroase preparate, vor prezenta cele mai impresionante tehnici de preparare a alimentelor şi ne vor dezvălui tainele mirodenilor care pot înnobila orice preparat.

Program eveniment:
· Bbq Show
· Mâncăruri gătite în ceaune uriașe.
· Cea mai lungă pizza, care va măsura 30 metri - coaptă în cuptor, la faţa locului.
· Cea mai mare oală cu borș de pește.
· Cea mai gustoasă placintă- desert care va măsura 30 de metri.
• Vineri 27 mai 2022: CHEF Horia Vârlan, Concert Valentin Sanfira
• Sâmbăta, 28 mai 2022: Chef Nicolai Tand, Somelier Dănuț Sendrea
• Duminică, 29 mai 2022: Somelier Dănuț Sendrea

Show-urile gastronomice și programul zilnic încep de la orele 10.00, și se termină seara târziu.
Accesul este gratuit pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva zile de relaxare și divertisment!


Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/live-cooking-show-galati/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 302

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 252 zile, 20 Mai. 2022

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 103

  • Ai ceva de zis?

    .