poze trupa the mono jacks la galati

Trupa The Mono Jacks la Galati

Galati , Galati. Sâmbătă 13 Februarie 2010
Scena Cafe

Categorii: Muzica si Concerte

The Mono Jacks s-au format acum un an la initiativa lui Doru Trascau, liderul cunoscutei trupe de muzica alternativa AB4.

Abordarea lor muzicala descinde din curentul indie rock consacrat in Statele Unite de trupa Interpol. Liniile de chitara topesc tensiunea compozitiilor transmitand o caldura ce evoca ceva din sound-ul trupei Snow Patrol.

Cine ii asculta pentru prima oara descopera compozitii foarte bune transpuse live cu multa energie si eleganta de patru instrumentisti foarte talentati, cu o chimie muzicala evidenta.

Dupa mai bine de un an de munca in sala de repetitii si concerte in cluburile bucurestene, Mono Jacks au fost pregatiti sa intre in studio. Inregistrarile s-au desfasurat in studioul The Great Below sub indrumarea lui Andrei Robin" Proca (sound engineer) si Alessandro Marton (producer).

"Actiunea" este surprinsa intr-un interviu acordat BestMusic, ce poate fi urmarit in exclusivitate aici: www.bestmusic.ro

Piesele "Maria", "Push The Pedal" si "Superstitions" sunt deja disponibile spre auditie pe pagina de MySpace a trupei: www.myspace.com, intr-un preview - pana la finalizarea procesului de post-productie a inregistrarilor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 756
Cuvinte cheie: Concert , galati , 2010 , rock , Evenimente Galati
marcel s

Adaugat in urma cu 5219 zile, 09 Feb. 2010

Adaugat de marci

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2957

Alte Evenimente din Galati
gala i streetfest explorand arta in strada

Galați StreetFest – Explorând Arta în Stradă

Galati, Galati. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
galati street fest 2024

Galaţi Street Fest 2024

Galati, Galati. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .