poze family fest galati 7 10 iunie platoul salii sporturilor
poze family fest galati 7 10 iunie platoul salii sporturilor poze family fest galati 7 10 iunie platoul salii sporturilor poze family fest galati 7 10 iunie platoul salii sporturilor

FAMILY FEST GALATI 7-10 IUNIE PLATOUL SALII SPORTURILOR

Galati , Galati. Joi 7 Iunie 2018 11:00 - Duminică 10 Iunie 2018
Platoul Salii Sporturilor Galati

Categorii: Muzica si Concerte , Jocuri si Concursuri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 3000/6000

In perioada 7-10 iunie, de joi pana duminica, FAMILY FEST GALATI vine in forta cu mega surprize atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici, la cel mai mare eveniment dedicat FAMILIEI!

Incingem atmosfera la maxim pe Platoul Salii Sporturilor din Galati, unde timp de patru zile FAMILY FEST va aduce cele mai incendiare Show-uri pentru toate varstele.
Patru zile pline de activitati recreative, distractie, concerte si momente pentru intreaga familie!
Pentru cei mici am pregatit cele mai frumoase concursuri si momente interactive, ateliere de creatie in aer liber, kinder-disco, karaoke si cel mai mare si frumos parc de distractie si jocuri distractive cu masinute, carusele, carturi, topogane, piscine cu bile, trenulete, iar pentru parinti organizatorii au pregatit concerte in fiecare zi si gratare incinse la maxim si stropite cu bere rece ca gheata.
Joi deschidem evenimentul cu o mega petrecere! Seara de clubbing cu DJ SET, DJ KILLER, MC DARIUS si focoasa MC ANURYH.
Vineri incepem petrecerea in familie cu un regal folcloric transmis de ETNO TV cu: GEORGE ROTARU, VIOLETA POPA, ALEXANDRU RECOLCIUC, LAURA HAIDAU, GAZI DEMIREL si VALENTIN SANFIRA, dupa care incingem boxele cu SPEAK si DJ SET, DJ KILLER, MC DARIUS si MC ANURYH.
Ziua de sambata va fi dedicata in special copiilor si adolescentilor: KINDER DISCO SI PETRECERE PENTRU COPII, regal folcloric cu OVIDIU HOMORODEAN si OANA TOMOIAGA. Apoi mare petrecere pentru copii si tineri cu BIBI, LINO si NOAPTEA TARZIU, dupa care inchidem programul cu seara de karaoke cu IONUT ANDRAS ( Ro-Mania).
Deschidem ziua de duminica cu copiii de la CRISSMUSIC CANTO SCHOOL, ne distram in familie cu program de karaoke cu IONUT ANDRAS, dupa care CRISTINA VASOPOL and JAMPA ORCHESTRA ne vor bucura inimile cu un recital de exceptie.
SURPRIZA SERII va fi TARAFUL DE LA CLEJANI, cu IONITA, VIORICA si MARGHERITA DE LA CLEJANI!
Pe lângă toate aceste surprize, vom aduce pentru voi zeci de comercianți veniți din toate colțurile țării ce vă vor oferi cele mai gustoase bucate, sarmale, cărnuri aromate, preparate proaspete si gustoase, produse traditionale romanesti, branzeturi, dulciuri, placinte, cozonaci, ciocolata de casa, turta dulce, inghetata, gogosi, clatite, kurtos kalacs, cele mai bune vinuri asezonate lângă diversitatea de preparate, de asemenea nu vor lipsi mesterii populari prezenti cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, produse mestesugaresti, hand-made, produse textile, marochinarie etc.
Intrarea este liberă pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva ore de relaxare și divertisment!


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2138

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2147 zile, 04 Iun. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Galati
festivalul scrumbiei galati 2024

Festivalul Scrumbiei Galati 2024

Galati, Galati. 26 Apr 2024 - 28 Apr 2024
festivalul de pa te gradina publica gala i

Festivalul de Paște – Grădina Publică Galați

Galati, Galati. 26 Apr 2024 - 8 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .