poze live traditional cooking show gala i

Live Traditional Cooking Show – Galați

Galati , Galati. Vineri 17 Mai 2024 09:00 - Duminică 19 Mai 2024
Piata Centrala Galati

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/1000

LIVE TRADITIONAL COOKING SHOW GALAŢI , Ediția a III a, promite să fie cel mai spectaculos eveniment culinar al anului, organizat între 17 și 19 mai 2024 în Piaţa Centrală din Galaţi. O sărbătoare a gastronomiei, o experiență unică pentru iubitorii de mâncare și de arta culinară.

Evenimentul va aduce provocări culinare palpitante, invitați speciali renumiți, demonstrații live de gătit, concerte live variate și farfurii spectaculoase, toate pentru încântarea gălăţenilor și a vizitatorilor din împrejurimi.
Festivalul va include un program bogat și diversificat, având ca vedete chefi renumiți și specialități delicioase. Sandu Ganea va impresiona cu un show culinar la protap, preparând delicioase fripturi de viţei, berbecuţi, pui şi purceluşi. Gina Bradea, cunoscut blogger culinar și Cetățean de onoare al Galațiului, va aduce savoarea bucătăriei tradiționale gălățene, în timp ce Rikito Watanabe, maestru al bucătăriei asiatice, își va prezenta rețetele delicioase inspirate din cultura japoneză.
AUTENTIC EVENTS în parteneriat cu ADMINISTRAȚIA PIEȚELOR AGROALIMENTARE GALAȚI vor oferi publicului un show culinar deosebit, promovând gastronomia și creativitatea prin demonstrații live și evenimente culturale și de divertisment, care îmbogățesc identitatea orașului Galați.
Pe lângă show-urile culinare, festivalul propune workshop-uri gastronomice precum sculptură în fructe, aranjamente din fructe, frigărui din fructe, degustări de produse tradiționale și muzică live, dar și ateliere de gătit pentru copii și adulți. Vizitatorii vor avea ocazia de a descoperi cele mai savuroase preparate și tehnici impresionante de gătit, alături de secretele condimentelor care transformă mâncarea într-o artă.
În plus, festivalul oferă o incursiune în bucătăria tradițională, cu preparate precum plăcinte poale-n brâu, sarmăluțe, dulcețuri și gemuri, grătare, garnituri și salate de sezon și alte specialități autentice.
LIVE TRADITIONAL COOKING SHOW GALAŢI, un eveniment de neratat pentru toți cei care doresc să exploreze și să savureze bogăția gastronomică, într-o atmosferă de sărbătoare și creativitate.
Show-urile culinare și programul zilnic încep de la orele 10.00, și se termină seara târziu.
Accesul este gratuit pentru toți cei ce doresc să petreacă câteva zile de relaxare și divertisment!

Programul evenimentului:
VINERI:
• SHOW CULINAR LA PROȚAP by BUCĂTAR SANDU GANEA
• MUZICĂ DE PETRECERE
• ANSAMBLUL ARTISTIC PROFESIONIST „BALADELE DELTEI”
SÂMBĂTĂ:
• SHOW GASTRONOMIC „POFTĂ BUNĂ” CU GINA BRADEA
• MUZICĂ DE PETRECERE CU ARTIȘTI LOCALI
• FORMAȚIA AZUR
DUMINICĂ:
• SHOW GASTRONOMIC „POFTĂ BUNĂ” CU GINA BRADEA
• SHOW CULINAR by RIKITO WATANABE
• FORMAȚIA GENERIC și DAN CIOTOI

Mai multe detalii: https://autenticevents.ro/live-traditional-cooking-show-galati/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 103

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 11 zile, 09 Mai. 2024

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 155

  • Ai ceva de zis?

    .