poze gala i autentic food fest

GALAȚI AUTENTIC FOOD FEST

Galati , Galati. Joi 1 Iulie 2021 10:00 - Duminică 4 Iulie 2021
Aleea P-uri, Piata Axis Libri- Galați

Categorii: Festivaluri , Petreceri , Targuri

Numar min/max participanti: 500/500

AUTENTIC ȘI ANTIC PE ALEEA DE LA P-URI, LA GALAȚI, ÎN ACEST WEEKEND! “Bucate de colecție” din bucătăria tradițională românească, se alătură la acest sfârșit de săptămână obiectelor de colecție și antichităților, pe ALEEA P-URI (PIAȚA AXIS LIBRI) din Galați!

GALAȚI AUTENTIC FOOD FEST vă provoacă, cu cele mai savuroase bucate, din toate colțurile tării, preparate sub ochii pofticioșilor și servite tuturor celor care vor trece pe Aleea de la P-uri, de joi 1 Iulie și până duminică 4 Iulie.
Regalul gastronomic va aduce la Galați bunătăți din toate colțurile țării, după cum urmează: Căsuța Muntenească va prepara cele mai savuroase preparate specifice bucătăriei din Muntenia – savuroasele sarmale muntenești, ciolan haiducesc, pastramă muntenească, cărnuri la cazan, tocăniță muntenească, cârnați la bardă, cârnați de pleșcoi, coaste de porc iuți, mici de “2 Nepoți”.
Ardealul va fi reprezentat de produsele tradiționale de la Stâna lui Nicolae Ciobanul de la Vințul de Alba, bulz și pastrama la ceaun, cârnați de oaie și virșli, brânzeturi la burduf și telemea.
Bucovina va veni cu tradiționalele plăcinte poale-n brâu și alivenci, cozonaci și prăjituri de casă.
Dobrogea se va prezenta cu șuberek și plăcinte dobrogene cu brânză, spanac, carne, măr și dovleac și bineînțeles cu produse specifice turcești, baclavale și cataif.
Din Secuime, savurosul Kurtoș Kallacs, iar din Banat, plăcinte turcești.
De la festinul gastronomic nu pot lipsi țuica tradițională de Argeș și palinca și nici vinul de Vrancea.
Așa că, vino să alegi și cele mai frumoase și interesante obiecte vechi și de colecție, aduse de colecționari din toate colțurile țării și să te răsfeți cu cele mai gustoase și savuroase bucate din bucătăria românească, plină de gust și tradiție!
Intrarea este liberă!
Vă așteptăm cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 260
Cuvinte cheie: Galati

Eveniment postat de organizator

vladuta adam

Adaugat in urma cu 576 zile, 30 Iun. 2021

Adaugat de autenticeventsbv

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 103

  • Ai ceva de zis?

    .