poze lansare carte

Lansare carte

Galati , Galati. Sâmbătă 8 Noiembrie 2014
Librăria Humanitas din Galați

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Editura ADENIUM lansează cartea ”Comisarul Corcodușă”

Editura Adenium vă invită să faceți cunoștință cu "Comisarul Corcodușă", o scriere greu de încadrat în genuri literare, un policier umoristic absurd, neoavangardist, în cinci episoade, despre un justițiar autohton, ce „rezolvă” cazuri în diverse colțuri ale lumii: Italia, Franța, Arabia și Rusia.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 8 noiembrie 2014, ora 13 și 13 în cadrul librăriei Humanitas din Galați. Sunt invitați: Adrian Buzdugan, Victor Cilincă, Octavian Miclescu, Marius Grama și Gabriel Cheșcu. Evenimentul va fi moderat de A.G. Secară.

„Romanul este interzis copiilor între 4 și 14 ani, tinerilor între 14 și 18 ani, adulților între 18 și 92 de ani. De la 92 de primăveri încolo, oricine își poate asuma niște riscuri, nu?”
Un volum dedicat „tuturor oamenilor cu simțul umorului (mai puțin politicienilor, care au unul grosier și ncearcă din răsputeri să ne facă să nu ne bucurăm de asemenea cărți)”.

Autorul, Adrian Buzdugan, (n. 1971) este absolvent al Facultății de Filozofie din cadrul Universității „Al.I. Cuza” din Iași. A publicat proză, poezie, cronică de film, pamflet, recenzii de carte și eseuri în reviste literare de prestigiu, fiind prezent în numeroase antologii. Volumul său de debut, Capela excomunicaților („povestiri ultimative”) (Editura Humanitas, 2010), apărut în urma câștigării Marelui Premiu al Concursului de Debut Literar UniCredit, a fost nominalizat la Premiul pentru Debut al Uniunii Scriitorilor din România (2011) și a câștigat în același an Premiul pentru cel mai bun volum al Asociației Române de Science Fiction, Premiul pentru Debut al revistei Luceafărul de dimineață și Premiul pentru Debut al Asociației Scriitorilor din București. Romanul Citadela de fier (Tracus Arte, 2012) a fost nominalizat la Premiul pentru Proză al USR, Filiala Sud‑Est, a câștigat Premiul RomCon pentru cel mai bun roman la Convenția Națională dedicată Literaturii și Artelor F&SF, ediția a XXXV‑a, Iași, 2013 și Premiul revistei Antares pentru proză.

Volumul este disponibil pe www.adenium.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 731
Cuvinte cheie: Galati

Eveniment postat de organizator

adenium

Adaugat in urma cu 3430 zile, 07 Nov. 2014

Adaugat de Editura Adenium

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

Alte Evenimente din Galati
targ apicol galati 2024

Targ apicol Galati 2024

Galati, Galati. 30 Mar 2024 - 31 Mar 2024
festivalul scrumbiei galati 2024

Festivalul Scrumbiei Galati 2024

Galati, Galati. 26 Apr 2024 - 28 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .