poze concert partizan la galati

Concert Partizan la Galati

Galati , Galati. Sâmbătă 1 Martie 2014 21:00 - Duminică 2 Martie 2014
Str. Brailei Nr.134

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/400

Trupa Partizan continua turneul national cu un concert in Galati pe 1 martie

Partizan îşi propune să aducă ,,Manualul "cât mai aproape de publicul fidel, drept pentru care continuă turneul început în toamna anului trecut.

Ne vom bucura de un concert energic 100% Partizan pe 1 martie in Clubul Scena din Galati şi de o serie nouă de concerte în oraşe în care concertele lor s-au desfăşurat cu casa închisă sau în care nu au ajuns până în prezent: Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Petroşani, Câmpina, Băicoi, Piatra Neamţ, Braşov, Buzău, Constanţa, Cluj, Tîrgu Mureş.

Prima etapă a turneului a cuprins concerte în 16 oraşe, şi i-a avut ca invitaţi de seamă pe Adrian Despot ( Viţa de Vie), Chimie şi Dan Byron ( Byron), care au urcat alături de Partizan, pe scena din Club Cotrol şi pe scena din Energia.

Etapa a doua a turneului “Manualul “ a debutat oficial pe 31 ianuarie, în Râmnicu Vâlcea.

Single-ul ,, Manualul e manual", primul extras de pe noul album, ce va fi lansat anul acesta, a fost extrem de bine primit de public şi de critica avizată din industria muzicală autohtonă, fiind catalogat ca o piesă muzicală de excepţie, ce impresionează prin orchestraţii, creativitate a sound- ului, tonuri şi interpretare artistică. Pe lângă acest single trupa a pregătit un întreg buchet de piese noi, dar şi piese reinterpretate şi reorchestrate într-o manieră actuală, reuşind astfel să se reinventeze şi să atragă noi fani.

Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la locaţie, Str. Brailei Nr.134.

Partenerul radio al turneului este Rock FM.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1467577026796041/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 652

Eveniment postat de organizator

buburuza andreea

Adaugat in urma cu 3267 zile, 26 Feb. 2014

Adaugat de Andreea9813

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

  • Ai ceva de zis?

    .