poze wedding fever craiova

Wedding Fever @ Craiova

Dolj , Craiova. Vineri 18 Februarie 2011 12:00 - Duminică 20 Februarie 2011
Teatrul National Marin Sorescu, A. I. Cuza 11

Categorii: Targuri

Wedding Fever - editia a 2 a

Wedding Fever isi va deschide portile in februarie 2011, pentru cea de-a doua editie.

Evenimentul a debutat in 2010, fiind primul târg complex de nunţi din Oltenia. Anul acesta se va desfăşura în perioada 18-20 februarie 2011, în foaierul Teatrului National din Craiova şi va reuni peste 80 de furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Aceşti furnizori provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasă, florării, bijuterii, firme care închiriază corturi de nuntă, producători sau distribuitori de invitaţii, firme de catering, cofetării, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică, saloane de înfrumuseţare, cluburi de dans, agenţii de turism, firme care închiriază limuzine sau trăsuri, bănci care acordă credite pentru organizarea evenimentelor private, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Acest târg vizează educarea pieţei şi crearea unor standarde unitare în domeniul organizării de evenimente. Taxa pentru accesul vizitatorilor va reprezenta o sumă modică; încurajăm în acest fel prezenţa numeroasă a acestora la târg.

Datorită locaţiei centrale, cât şi promovării intense în mass-media locale şi naţionale, dar şi datorită promovării în mediul online, estimăm un număr de peste 10000 de vizitatori pe parcursul celor trei zile.


Wedding Fever se va deschide cu un briefing de presă, în dimineaţa zilei de 18 februarie. În continuare târgul va include evenimente interactive şi creative, precum: prezentări de modă, show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, micro-recital de muzică de cameră, tombolă pentru vizitatori. Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

Mai multe detalii: http://www.craiova.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1746
Cuvinte cheie: Craiova
iulius cezar

Adaugat in urma cu 4825 zile, 12 Ian. 2011

Adaugat de valahul

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2249

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .