poze zilele ora ului dabuleni

Zilele Orașului Dăbuleni

Dolj , Craiova. Vineri 30 August 2019 09:00 - Duminică 1 Septembrie 2019
Dăbuleni, Centrul Civic- Valea Fântâni

Categorii: Targuri , Muzica si Concerte , Festivaluri

Trăiește la intensitate maximă fiecare zi petrecută alături de noi la cel mai mare eveniment văzut vreodată în Dăbuleni: ZILELE ORAȘULUI DĂBULENI! Primăria și Consiliul Local al Orașului Dăbuleni în colaborare cu Autentic Events vă promit un week-end plin de activități și momente recreative, precum și concerte pentru întreaga familie, în perioada 30 august - 1 septembrie, în Centru Civic (Valea Fântânii) din Dăbuleni.

Peisajul de sărbatoare va cuprinde o paletă gastronomică diversificată cu specialități delicioase, pe care le veţi observa imediat, fiindcă ies din tiparul cu care suntem obişnuiţi. De exemplu, chips pe băţ, din cartofi naturali, wafe cu tot soiul de umpluturi dulci, clătite cu gemuri naturale, plăcinte şi numeroase tipuri de gogoşi - cu sau fără topping. Nu vor lipsi nici tradiţionalele îngheţate la cornet, sucuri multicolore la dozator, îndrăgita vată pe băţ, acadelele rotunde uriaşe, turta dulce, ciocolată artizanală sau batoane din seminţe, fructe confiate şi nuci. Cei pasionați de handmade vor găsi obiecte atât tradiționale cu motive populare românești, ii și covoare tradiționale, dar și bijuterii lucrate manual cu multă migală.
De partea cealaltă, pentru cei cu adevărat gurmanzi, vor sfârâi grătarele într-o veselie, iar meniul nu va ţine deloc cu dieta cuiva. Veți găsi tot ce se poate frige la jar, de la cărnuri de oaie, porc, pui sau vită, la hamsii, cartofi și specialităţi, toate lângă o halbă de bere, vin sau doar apă și suc.
Voia bună pentru cei mici va fi asigurată de cel mai mare și frumos parc de distracții: trenulețe, castele, topogane gonflabile și carusele
Programul artistic complet cuprinde:
- 30 August: petrecere din Banat cu Carmen Ienci și Taraful, Sorina Glăvan. Alina Stănuț, Cristina Giuvelescu, Maria Rotaru, Dora Ungureanu, Show incediar de Clubbing cu Dj. Albinuța și MC Raisa.
- 31 August: Taraful de Lăutari de la Dăbuleni, Ansamblul Bordeiașul Bechet, Grupul Vișinari și Ionuț Marcu, Natalia Gorjanu, Vasile Ciobanu, Hevito, Alessia, Show incediar de Clubbing cu Dj. Albinuța și MC Raisa.
- 1 Septembrie: Ansablul Trandafirul de la Dăbuleni, Geanina David, Ion Ancuța, Vasilica Dinu, Marcu Nicolici, Anda Adam, Show incediar de Clubbing cu Dj. Albinușa și MC Raisa.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/2163017253991106/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1431

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 1680 zile, 23 Aug. 2019

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .