poze  n ai tu treaba regia alexandru dabija

„N-ai tu treabă!“, regia Alexandru Dabija

Dolj , Craiova. Joi 7 Decembrie 2017 19:00
Teatrul pentru copii si tineret Colibri Craiova, Calea Bucuresti nr. 56

Categorii: Spectacole si Filme

Parteneriatul Teatrului Colibri Craiova cu Teatrul ACT București, început la finele anului 2014, continuă sub genericul „Colibri. ACTul 2“ în Stagiunea 2017/ 2018. Primul spectacol al Teatrului ACT prezentat în cadrul acestui proiect, în 2017, este „N-ai tu treabă!“, de Cătălin Ştefănescu după “Dănilă Prepeleac” de Ion Creangă, cu: Marcel Iureş, Andrei Seuşan, Alexandru Voicu, regia: Alexandru Dabija.

20 LEI/PERS.: preț unic pentru acest spectacol
Biletele se pot procura de la Agenția Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

“Povestea multor oameni care fascinează prin schimbarea spectaculoasă a condiției, pornind de jos și ajungînd sus, spre încîntarea mulțimilor care speră veșnic în biletul cîștigător.
Din motive numai de el știute, dintre care cel mai plauzibil pare apropierea morții, Dănilă face o favoare apropiaților și lumii în general și acceptă să povestească CUM a ajuns de la condiția de sărăntoc și idiotul satului la starea de bunăstare actuală.„ Alexandru Dabija, regizor (www.teatrulact.ro)

“Pentru mulți dintre noi, azi, minunata poveste a lui Creangă poate să pară ceva nostim, dar de o dezarmantă naivitate. Însă, pe cărările și ocolișurile sale, se ivesc întrebări valabile de cînd lumea. De ce nu se potrivește o socoteală simplă, făcută acasă, cu cea din tîrg? De ce furtul de la cineva care a agonisit avere poate fi considerat un lucru justificat? De ce trage norocul doar la unii? De ce se spune că banul e ochiul dracului? Pentru toate problemele astea, și pentru multe altele, la noi există un răspuns suveran: ”N-ai tu treabă!”. Cătălin Ștefănescu, dramaturg (www.teatrulact.ro)

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 651
Cuvinte cheie: Craiova
lavi

Adaugat in urma cu 1843 zile, 23 Nov. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

  • Ai ceva de zis?

    .