poze mamma mia pur i simplu irezistibil

Mamma Mia! Pur și simplu irezistibil!

Dolj , Craiova. Duminică 23 Decembrie 2018 19:00
Sala Polivalenta, Bulevardul Știrbei Vodă nr. 32

Categorii: Spectacole si Filme

La Craiova, Craciunul vine mai repede: „MAMMA MIA!”, în premieră pe 23 decembrie, la Sala Polivalenta

Pe 23 decembrie, aproape de Ajunul Crăciunului, craiovenii vor avea ocazia să vadă la Sala Polivalenta, de la ora 19:00, super-spectacolul "Mamma Mia!"

O frumoasă poveste despre iubire, relații, prietenie interpretată de Loredana Groza, Bianca Purcărea, Anca Țurcașiu, Anca Sigartău, Aurelian Temișan, Ernest Fazekas, Adrian Nour, Silviu Mircescu.

Cei care doresc să le facă o surpriză celor dragi și să petreacă o seară de excepţie împreună se pot bucura de promotia "Friends and Family package" - 10% discount pentru mai mult de 8 bilete achizitionate.

*Accesul copiilor in sala se face pe baza de bilet, indiferent de varsta.

*Dupa inceperea spectacolului, accesul in sala nu mai este permis decat la pauza.

Musicalul MAMMA MIA! care a cucerit întreaga lume a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de țări. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End și apoi în Statele Unite ale Americii, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai formației ABBA. Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producțiile originale pe Broadway, de la „The Sound of Music", „The King and I" și până la „Damn yankees", cu 1.500 de reprezentații. A devenit al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu 5.124 de reprezentații. În orice zi au loc cel puțin 7 show-uri „MAMMA MIA!", în jurul lumii.

Datorită succesului înregistrat, povestea a fost adaptată pentru marele ecran în 2008, cu actorii Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgard în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat și al doilea film Mamma Mia 2.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 911
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Craiova
lavi

Adaugat in urma cu 1946 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .