poze concert rua live band at cult music club

Concert RUA & LIVE BAND at Cult Music Club

Dolj , Craiova. Vineri 27 Octombrie 2017 21:30
Cult Music Club, Str. Frații Buzești Nr. 23

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 27 Octombrie in Cult Music Club , Factory Events vă propune un eveniment cu totul special - Concert RUA !

Royal Unknown Artist (R.U.A.) este o artista cu o voce aparte, un timbru special , chiar inconfundabil dupa o prima auditie. Tanara compozitoare vine cu o abordare interesanta asupra muzicii pop alternative si vrea sa transmita prin numele ales tuturor faptul ca indiferent de gen, culoare a pielii, nationalitate, infatisare, opinii personale sau politice, experienta si stil de viata din prezent sau trecut, fiecare este un spirit unic prin simpla lui existenta.
“Transcendent Love” este primul album semnat R.U.A., o colectie de ganduri si experiente ale artistei scrise pe parcursul a ultimilor 8 ani. Este un album care vorbeste despre dragoste in toate formele ei, despre despartiri sau fluturi in stomac, despre atingerea unui nou nivel in viata personala, despre familie sau oameni in general.
Din punct de vedere artistic, albumul mixeaza genuri si stiluri de la pop la rock si chiar R’n’B cu influente jazz. Are ritmuri vibrante si linii melodice molipsitoare ce ne aduc aminte de muzica si muzicalitate fara filtre.
R.U.A. spune simplu: “Iubim pentru ca probabil iubirea este singurul sentiment adevarat in aceasta lume in ciuda tuturor iluziilor. Este reala. Suntem nascuti sa iubim. Albumul meu nu este un roman, nu este dificil de inteles si nici nu e ceva ce nu am mai auzit vreodata. Dar vorbeste pentru mine .”
R.U.A. a colaborat de-alungul timpului cu producatori si compozitori cum ar fi Richard Orange (USA) si Carl Wise (USA) lansand alaturi de ei piese ca “Oceans Away” si “It’s not the end of world” si a avut o serie de colaborari electro-pop cu Phill Celeste (Life on Planets USA), Corey Gibbons (UK), Naule (HU), Erik Steen (SWE). Piesa “Feather” compusa impreuna cu Naule a intrat recent in top 100 Itunes Norvegia.
Albumul a fost lansat de R.U.A. in 14 februarie anul acesta si urmeaza sa il ascultam in 2018 in cadrul multor festivaluri din Romania si strainatate.
Pe R.U.A. o vedeti live in concert acompaniata de band-ul feminin format din Diana Ganea ( chitara ), Gela Marinescu (tobe), Adi Seven (bas) , Teona Rusu (clape) si Andreea Vatavu (backing vocals).


Vino la Cult Music Club să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului și în rețeaua iabilet.ro și sunt împărțite în categoriile Premium - 30 ron (numar limitat de locuri) și Categoria Standing (fără loc) - 25 ron.
Cumpărarea biletelor Premium necesită rezervarea ulterioară a locurilor la numărul de telefon 0771 662 009
Pentru achizitia biletelor in avans se ofera gratuit un album "Transcendent Love" - R.U.A
Pentru un show total, în faţa scenei nu vor fi mese.
OPEN DOORS 19:00

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1996
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Craiova
lavi

Adaugat in urma cu 2372 zile, 21 Oct. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Craiova
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .