poze festivalul de moda miss royal models romania la craiova

Festivalul de moda Miss Royal Models Romania la Craiova

Dolj , Craiova. Sâmbătă 17 Mai 2014

Categorii: Festivaluri , Alte Evenimente

FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA a ajuns la EDITIA a IX – a

Royal Models Agency, Primaria Municipiului Craiova, Casa de Cultura a Studentilor si Electroputere Parc se apropie cu pasi repezi de organizarea celei de-a 9 editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA ce va avea loc anul acesta pe data de 17 MAI 2014 incepand cu ORA 19:00 in incinta ELECTROPUTERE PARC. Asa cum si numele spune, evenimentul are in componenta sa doua sectiuni: BEAUTY CONTEST si FASHION SHOWS.

In cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in 12 orase s-a ales cate o concurenta care sa participle in marea finala de la Craiova. Urmeaza sa se mai aleaga o concurenta din mediul on-line, de pe site-ul www.royalmodels.ro in urma voturilor exprimate acolo. Ultima concurenta, cea care va reprezenta orasul Craiova, va fi aleasa pe data de 11 MAI 2014 cand va avea loc preselectia din orasul nostru. Asadar vor fi 14 concurente din toate colturile tarii care se vor lupta, la Craiova, pentru titlul de MISS ROYAL MODELS ROMANIA 2014. Juriul concursului MISS ROYAL MODELS ROMANIA este format din specialisti in domeniul modelingului, critici de moda, designeri, fotografi dar si din castigatoarea concursului din editia precedenta.

A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatori de moda romani consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate, isi vor prezenta in premiera colectiile de sezon. Designerii care isi vor prezenta cele mai noi colectii in cadrul evenimentului de anul acesta sunt: ANDREEA DOGARU, LORENA TRICA, LARISA DRAGNA, ALTFEL FASHION, TAKKO FASHION by URBAN KIDS si SOKRATES by ANDRA MATEI.
In PREMIERA IN ROMANIA, ca si in editiile trecute, organizatorii reusesc sa aduca, nu unul ci doi designeri internationali in cadrul evenimentului care isi vor prezenta colectia toamna-iarna 2014 / 2015: DAVID LONGSHAW - ANGLIA si DANIELE BARDIS – ANGLIA.

Machiajul evenimentului va fi asigurat de echipa lui ALEX RADULESCU iar partea de hair style de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Premiile oferite castigatoarelor consta in contracte cu agentii de modeling din Europa, produse cosmetice de lux, tinute vestimentare, book-uri profesioniste, excursii, telefoane mobile, seturi de bijuterii si multe altele.

Mai multe detalii: http://www.craiova.ro

Comenteaza pe Facebook
george

Adaugat in urma cu 3609 zile, 11 Mai. 2014

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Craiova
concert tudor gheorghe la craiova

Concert Tudor Gheorghe la Craiova

Dolj, Craiova. Duminică 7 Aprilie 2024
targul de paste craiova 2024

Targul de Paste Craiova 2024

Dolj, Craiova. 19 Apr 2024 - 12 Mai 2024
zilele orasului craiova 2024

Zilele orasului Craiova 2024

Dolj, Craiova. 31 Mai 2024 - 2 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .