poze targ de nunti wedding fever editia a viii a
poze targ de nunti wedding fever editia a viii a poze targ de nunti wedding fever editia a viii a poze targ de nunti wedding fever editia a viii a

TARG DE NUNTI "WEDDING FEVER" EDITIA A VIII-A

Dolj , Craiova. Vineri 24 Februarie 2017 10:00 - Duminică 26 Februarie 2017
Centrul Multifunctional din Craiova ( zona Romanesti), str. Targului, nr.26

Categorii: Expozitii si Lansari de carte , Petreceri , Targuri

Targul de nunti "Wedding Fever", editia a VIII-a , 24-26 februarie 2017

argul de nunti "Wedding Fever" , isi va deschide portile pentru al VIII-lea an pe 24-26 februarie 2017 , încea mai noua si moderna locatie din oras - Centrul Multifunctional din Craiova şi va reuni furnizori de servicii şi produse necesare organizării de evenimente. Expozanţii provin din domenii complementare, precum: creatori sau distribuitori rochii de mireasă, florării, producători sau distribuitori de invitaţii, mărturii şi accesorii de nuntă, restaurante profilate pe nunţi, laboratoare foto, servicii video, echipamente profesionale de sunet şi lumini, formaţii de muzică şi MC, saloane de înfrumuseţare, agenţii de turism, cât şi agenţii full-service de organizare de evenimente.

Acest târg este un eveniment care vizează educarea pieţei şi a publicului local. Datorită locaţiei centrale, cât şi promovării intense în mass-media locală şi naţională, cât şi datorită promovării în mediul online, estimăm un număr de peste 5 000 de vizitatori, pe parcursul celor trei zile.

În continuare târgul va include evenimente interactive şi creative, precum: prezentări de modă, show-uri demonstrative de beauty, valsul mirilor, muzică live şi tombolă pentru vizitatori.

Evenimentele proiectate sunt menite să-i inspire şi să îi sprijine pe viitorii miri în luarea deciziilor potrivite pentru nunta lor, în acord cu aşteptările şi personalitatea acestora.

Mai multe detalii: http://targdenunticraiova.ro/

Pret bilet: 3 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1953

Eveniment postat de organizator

irina miertescu

Adaugat in urma cu 2247 zile, 05 Dec. 2016

Adaugat de Irina10228

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .